Ημίγυμνος στο κρεβάτι ο Μπέκαμ: Το δώρο του για τα γενέθλια της Βικτόρια


Ημίγυμνος στο κρεβάτι ο Μπέκαμ: Το δώρο του για τα γενέθλια της Βικτόρια

Είναι μαζί 16 χρόνια και ο γάμος τους πέρασε από πολλές δυσκολίες, αν αναλογιστούμε πόσες φορές εμφανίστηκε μια κοπέλα και υποστήριξε ότι είχε κάνει σεξ με τον Ντέιβιντ. Κι όμως παραμένουν ακόμα μαζί, έχουν μια όμορφη οικογένεια και είναι ερωτευμένοι. Γι΄αυτό το δώρο του Ντέιβιντ για τα γενέθλια της Posh ήταν ειδικό.

Η Βικτόρια Μπέκαμ γιορτάζει σήμερα τα 40 της χρόνια και για ορεκτικό δώρο ο σύζυγος της έμεινε ημίγυμνος στο κρεβάτι και την περίμενε, με την Βικτόρια να βγάζει πρώτα ένα selfie και να μας το δείχνει στο Twitter της. Το ζευγάρι έχει πάει ένα ταξιδάκι σε θέρετρο της βόρειας Γιούτα, κοντά στο Γκραν Κάνιον και μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους επιδίδονται σε διάφορες ασχολίες, όπως πεζοπορία.

Μάλιστα, σε αυτή την ειδική μέρα για εκείνη, δεν παρέλειψε να θυμηθεί τα αδέρφια της, τον Κρίστιαν και τη Λουίζ, τη μαμά της που την κρατάει αγκαλιά λίγο μετά τη γέννηση της και τον πατέρα της με μια φωτογραφία που την έχει στους ώμους του να κάθεται. Τέλος, μας έδειξε και μία φώτο που είναι μωρό και την κάνουν μπάνιο.

Tags βικτορια μπεκαμ, ντειβιντ μπεκαμ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1605 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3031 s // Total time: 3.4636 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X