H νέα συλλογή t-shirts της Έφης Παπαιωάννου [εικόνες]


H νέα συλλογή t-shirts της Έφης Παπαιωάννου [εικόνες]

Μια καινούργια συλλογή με το όνομα cinners εμπνεύστηκε η σχεδιάστρια μόδας Έφη Παπαϊωάννου.

Η συλλογή αυτή αποτελείται από t-shirts με σχέδια συνδυασμένα με quotes. Τα σχέδια αυτά όπως και τα quotes είναι εμπνευσμένα απο τα τατουάζ. Την ιδέα αυτή της σχεδιάστριας αποτύπωσε ο ζωγράφος Αντώνης Πασχαλίδης ο οποίος ζωγράφισε τα σχέδια επάνω στα t-shirts.      

Η συλλογή περιλαμβάνει γυναικεία t-shirts και φορέματα σε χρώματα άσπρο, μαύρο, γκρι και nude και αντρικά t-shirts σε χρώματα μαύρο, γκρι και άσπρο. H συλλογή θα είναι διαθέσιμη παγκοσμίως στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.cinnersstores.com από τις 27 Απριλίου 2014 αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο που θα ανακοινωθούν σύντομα από την επίσημη ιστοσελίδα της συλλογής στο facebook. Η τιμή θα είναι 49 ευρώ για τα γυναικεία, 45 ευρώ για τα αντρικά και 69 ευρώ για τα φορέματα με δωρεάν αποστολή για Ελλάδα και Κύπρο.

Η σχεδιάστρια Έφη Παπαϊωάννου έχει δημιουργήσει συλλογές  pret a porter για Κύπρο, Ελλάδα, Μιλάνο, Μονακό και Ελβετία. Πολλές προσωπικότητες του καλλιτεχνικού χώρου την επιλέγουν φορώντας δημιουργίες της. Ακολουθώντας πάντα και τις ανάγκες της εποχής αυτή τη φορά δημιουργεί και μία συλλογή που να φοριέται από όλους όλες τις ώρες ανάλογα με το προσωπικό στυλ του καθένα.

Tags efi, έφη παπαιωάννου, cinners, t-shirts, μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0053 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0350 s // Total time: 0.0403 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X