Η συνεργασία του οίκου κοσμημάτων Katramopoulos με την Eugenie Niarchos


 Η συνεργασία του οίκου κοσμημάτων Katramopoulos με την Eugenie Niarchos

Έχοντας ήδη διανύσει μια πετυχημένη πορεία, τα κοσμήματα VENYX θα διατίθενται πλέον και στην Ελλάδα αποκλειστικά στα καταστήματα KATRAMOPOULOS στην Αθήνα και τη Μύκονο.  

H Eugenie Niarchos ξεκίνησε την καριέρα της στο χώρο της μόδας, στην πορεία όμως ένιωσε να την κατακτά ο υπέροχος κόσμος των κοσμημάτων. Αρχικά συνεργάστηκε με τον οίκο Repossi, ενώ στη συνέχεια ένωσε τις δυνάμεις της με τη Vanessa Seward για τη δημιουργία 2 αποκλειστικών συλλογών κοσμημάτων για τον Azzaro. Στο Gemological Institute of America ειδικεύεται στη λεπτή σχεδίαση κοσμημάτων και διαμαντιών και προάγει την εμπειρία της στο τμήμα Fine Jewellery του οίκου Christie’s στη Νέα Υόρκη. Στη συνέχεια αποφασίζει να δημιουργήσει τη δική της σειρά κοσμημάτων ακολουθώντας την εκκεντρική αίσθηση του στυλ που τη διακρίνει και ιδρύει το VENYX για το οποίο σχεδιάζει μοναδικά κοσμήματα, εμπνευσμένα από τα ταξίδια της.
Τώρα η Eugenie Niarchos εμπιστεύεται επιλεγμένα κοσμήματά της στον Οίκο KATRAMOPOULOS, με τον οποίο τη συνδέει το κοινό πάθος για τη δημιουργία κοσμημάτων υψηλής αισθητικής.

Tags ΕΥΕΝΙΑ ΝΙΑΡΧΟΣ, Ευγενία Νιάρχου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.3839 s (280 Queries.) // Parse time: 0.4404 s // Total time: 3.8243 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X