Πώς θα πουλήσεις τα ρούχα που δεν φοράς στο ίντερνετ


Πώς θα πουλήσεις τα ρούχα που δεν φοράς στο ίντερνετ

Μια νέα πλατφόρμα μας επιτρέπει να πουλήσουμε γρήγορα και εύκολα τα κομμάτια που δεν θέλουμε πια στην γκαρνταρόμπα μας .  

Πόσες φορές έχεις κάτσει μπροστά από τη ντουλάπα σου με ύφος αποχαύνωσης, μην μπορώντας να συνδυάσεις αυτό το ωραίο ζευγάρι γόβες που αγόρασες πέρυσι σε εξαιρετική τιμή αλλά ουδέποτε φόρεσες χωρίς λόγο; Και εκεί γύρω στο Μάρτη που κάνουμε το γνωστό σε όλους και επίπονο «ξεκαθάρισμα της ντουλάπας», πάω στοίχημα θα' ταν πολλά αυτά που μπήκαν στην διάσημη κατηγορία «το αγαπώ πολύ αλλά δεν το φόρεσα ή θα ξαναφορέσω ποτέ».

Αυτά ακριβώς είχα στο μυαλό μου όταν σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να ξεφορτωθώ παλιά, ελάχιστα χρησιμοποιημένα ή καινούργια μου ρούχα, παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ.

Είναι η τάση που έχουν λανσάρει όλες οι μεγάλες blogger (βλέπε εδώ και εδώ) που μπορεί όχι μόνο να ανακουφίσει τη ντουλάπα αλλά και το πορτοφόλι μας. Aκούει στο όνομα tictail. Το tictail.com είναι μια πρωτοποριακή πλατφρόρμα, που σου δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσεις δωρεάν το δικό σου online κατάστημα με πράγματα της γκαρνταρόμπας σου που πλέον δε θέλεις ή δεν φοράς. Αυτό έκανα κι εγώ και κάπως έτσι δημιούργηθηκε πρόσφατα το thefthingshop.

Το δικό μου προσωπικό on line shop που χάρη στην δυνατότητα που μου δίνει το tictail.com σχεδίασα όπως εγώ ήθελα, επιλέγοντας μέσα από μια ευρεία γκάμα themes, με μόνο πέντε πολύ απλά βήματα. Είναι το tictail και η on line πώληση της γκαρνταρόμπας μας η νέα μόδα της δεκαετίας; Η ιστορία θα δείξει. Και μην ξεχνάς ότι ό,τι δε θες, μπορεί να είναι ο θησαυρός.

Tags Ρούχα, ιντερνετ, πωληση, miu miu, Prada, chanel, τσαντες


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2847 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2209 s // Total time: 2.5056 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X