«Πόλεμος» στο facebook με τις δηλώσεις του Παντελή Θαλασσινού για το «The Voice»!


«Πόλεμος» στο facebook με τις δηλώσεις του Παντελή Θαλασσινού για το «The Voice»!

Σάλος έχει ξεσπάσει στα social media μετά τις δηλώσεις του Παντελή Θαλασσινού για το γνωστό show τραγουδιού του ΑΝΤ1, «The Voice»!

Όλα ξεκίνησαν χθες όταν ο Γιώργος Λιάγκας έδειξε στην εκπομπή «Το Πρωινό», κάποιες δηλώσεις του Παντελή Θαλασσινού στις οποίες o ίδιος μίλησε αρνητικά για το συγκεκριμένο show, λέγοντας ότι δεν είναι ο σωστός τρόπος να κάνεις το πρώτο σου βήμα στο τραγούδι  από εκεί και ότι αν ήταν στη θέση των συμμετεχόντων δεν θα πήγαινε να τον κρίνουν ο Αντώνης Ρέμος, η Δέσποινα Βανδή και η Μελίνα Ασλανίδου.

Έπειτα, ο Γιώργος Λιάγκας πήρε τον λόγο και ενοχλημένος  με τα λεγόμενα του γνωστού τραγουδιστή, απάντησε μέσα από την εκπομπή του λέγοντας χαρακτηριστικά «Έλεος! Είναι κομπλεξισμός» και συνέχισε δηλώνοντας ότι αυτή η σοβαροφάνεια των λεγόμενων εντέχνων, υποτιμά τους ίδιους.

Συνέχεια στην «κόντρα» έδωσε ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος έσπευσε να δώσει τη δική του απάντηση στον Παντελή Θαλασσινό μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook γράφοντας χαρακτηριστικά: «Είναι κακό να μηδενίζεις την πορεία κάποιων συναδέλφων και να ασχολείσαι εσύ με τους άλλους για να απασχολήσεις...».

Η ιστορία συνεχίστηκε όταν  ο Παντελής Θαλασσινός, αυτή τη φορά απάντησε στα όσα ακούστηκαν στην πρωινή εκπομπή του Ant1 μέσω fb  υποστηρίζοντας  ότι: «Είπα αυτό που φρονώ και πιστεύω» και αναρωτήθηκε «Γιατί θα πρέπει όλοι να αποδέχονται τον τρόπο που επιλέγει η τηλεόραση, να παρουσιάζει μοντέλα και τρόπο ζωής;»

Tags αντωνης ρεμος, παντελης θαλασσινος, the voice


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.3066 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3480 s // Total time: 3.6546 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X