Ανοιξιάτικες βραδιές στο σπίτι με φίλους και παρέα με τα Johnnie Walker Home Mentoring sessions


Ανοιξιάτικες βραδιές στο σπίτι με φίλους και παρέα με τα Johnnie Walker Home Mentoring sessions

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιούνται τα Johnnie Walker Home Mentoring sessions τις τελευταίες ήμερες, ειδικά τώρα που αλλάζει ο καιρός και οι ανοιξιάτικες βραδιές μας ανοίγουν τη διάθεση.

H ώρα αλλάζει, η μέρα μεγαλώνει και μαζί τους δημιουργείται η όρεξη να κάνουμε περισσότερα πράγματα με τους φίλους μας. Η διάθεση όλων είναι διαφορετική και πολλοί είναι αυτοί που διάλεξαν να οργανώσουν μια ξεχωριστή βραδιά στο σπίτι με τους φίλους τους, παρέα με το διάσημο σκωτσέζικο ουίσκι.

Μέσα από ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα ‘Home Mentoring’ το διάσημο σκωτσέζικο ουίσκι σας προσφέρει τη μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψετε τα μυστικά και τη μαγεία του Johnnie Walker, χωρίς κανένα δικό σας κόστος. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καλέσετε στο σπίτι από 6 μέχρι 12 φίλους σας, οποιαδήποτε μέρα και ώρα εσείς θέλετε. Τότε, ο ambassador του Johnnie Walker θα σας επισκεφτεί για μία ώρα, που είναι η διάρκεια του προγράμματος, και θα σας μάθει όλα τα μυστικά παραγωγής του σκωτσέζικου ουίσκι και την καταπληκτική του ιστορία, βοηθώντας σας να ανακαλύψετε τις γεύσεις και τα αρώματά του, με ένα μοναδικό τρόπο.

Γίνετε ειδήμονες του ουίσκι και περάστε μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη εκπλήξεις με την παρέα σας! Μπορείτε να στείλετε την αίτησή σας μέσω facebook ή να καλέσετε στο 96400805 για περισσότερες πληροφορίες και τότε ο ambassador του Johnnie Walker θα αναλάβει τα υπόλοιπα.

Επίσημος αντιπρόσωπος του Johnnie Walker στην Κύπρο είναι η εταιρεία Φώτος Φωτιάδης Διανομείς Λτδ.

Tags Johnnie Walker, Home Mentoring sessions, Σπιτι, διασκεδαση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8784 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3290 s // Total time: 3.2073 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X