Ηλίας Σακκάς: Ο διατροφολόγος της Μενεγάκη αποκαλύπτει τα μυστικά διατροφής της [βίντεο]


Ηλίας Σακκάς: Ο διατροφολόγος της Μενεγάκη αποκαλύπτει τα μυστικά διατροφής της [βίντεο]

Ο διάσημος διατροφολόγος Ηλίας Σακκάς, ήταν καλεσμένος της μεσημεριανής εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha. Ο ίδιος αποκάλυψε σε όλες τις τηλεθεάτριες τα διατροφικά μυστικά της παρουσιάστριας που την έκαναν να χάσει αρκετά κιλά και να αποκτήσει ένα ακόμα πιο καλλίγραμμα σώμα.

«Δεν θέλω να μιλήσω για τη δίαιτα που ακολούθησε, γιατί δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι τον ίδιο οργανισμό. Ακολουθείς ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει τις τροφές που εσύ έχεις ανάγκη να τρως», τόνισε γεμάτος ειλικρίνεια.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Οποιοδήποτε διατροφικό πρόγραμμα ακολουθήσει κάποιος, αν είναι ισορροπημένο, παρουσιάζει αποτελέσματα, αρκεί η πρόθεση εκείνου που του κάνει είναι να φτάσει στο στόχο του».

Η Ελένη Μενεγάκη τον αποκάλεσε «μάγο» και δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένη από τη δίαιτα που της έδωσε –τον έχει επισκεφτεί ήδη τέσσερις φορές- καθώς τα αποτελέσματα ήταν γρήγορα και εμφανή.

Παράλληλα τόνισε γεμάτη χαρά και ικανοποίηση πως εκείνος της είχε επιτρέψει να φάει ακόμα και σουβλάκι, κάτι που η ίδια είχε στερηθεί εδώ και καιρό, με τον ίδιο να σχολιάζει πως είναι εύκολο να τρεφόμαστε με τα πάντα, χωρίς να αποκλείουμε τροφές, αλλά πάντα σε μικρές ποσότητες.

Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί.

Tags ελενη μενεγακη, Διατροφή


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2720 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2998 s // Total time: 2.5718 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X