Café Mercedes: 5 +1 λόγοι για να το επισκεφθείς!


Café Mercedes: 5 +1 λόγοι για να το επισκεφθείς!

Γιατί μας αρέσει να πηγαίνουμε εκεί!

Με το άνοιγμα του το Café Mercedes στο κέντρο της Λευκωσίας έκανε αίσθηση! Ίσως γιατί πολλοί από εμάς που είχαμε την τύχη να ζήσουμε στην Αθήνα και επισκεπτόμασταν συχνά το θρυλικό μαγαζί εκεί, αφού ήταν από τα πιο γνωστά μαγαζιά της ελληνικής πρωτεύουσας νιώθαμε ότι με το άνοιγμα του θα ζούσαμε και πάλι στιγμές «ποιοτικής» διασκέδασης, ίσως γιατί όντως υπήρχε ανάγκη στο κέντρο της πόλης για ένα μαγαζί όπου εκεί μπορείς να απολαύσεις υπέροχο φαγητό και μετά να πιεις και το ποτό σου χαλαρά με την παρέα σου. Το Café Mercedes είναι σίγουρα στις πρώτες μας επιλογές γιατί: 


1. Για την contemporary retro διακόσμησή του που σε κάνει να αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι σε μία ευρωπαϊκή πρωτεύουσα (επιτέλους)! Όσο για την αυλή του; Απλά από τις ωραιότερες για να απολαύσεις σε ένα όμορφο περιβάλλον το φαγητό και το ποτό σου!
2. Για την ποιοτική κουζίνα σε πολύ λογικές τιμές και όταν λέμε λογικές το εννοούμε!
3. Για το γεγονός ότι είναι από τα λίγα νυχτερινά μαγαζιά που μπορείς να πας να απολαύσεις το φαγητό σου αλλά και μετά να παραμείνει στον ίδιο χώρο για τα πρώτα ποτά της βραδιάς.
4. Γιατί εκεί μπορείς να συναντήσεις από στυλάτους νεαρούς αλλά και άτομα 30 plus που λατρεύουν την cozy αύρα του.
5. Γιατί εδώ θα ακούσεις τα τραγούδια που ακούς στο ραδιόφωνο, το ipod σου και σε κάνουν να λικνίζεσαι όπου και αν είσαι στους ρυθμούς τους.
6. Γιατί πολύ απλά όποτε πήγαμε περάσαμε…τέλεια!  

Tags Cafe Mercedes, εστιατόριο, διασκεδαση, φαγητο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3696 s (231 Queries.) // Parse time: 0.4044 s // Total time: 2.7739 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X