Πέτρος Φιλιππίδης: Η φωτογραφία με τον Βλάση Μπονάτσο και το συγκινητικό μήνυμα


Πέτρος Φιλιππίδης: Η φωτογραφία με τον Βλάση Μπονάτσο και το συγκινητικό μήνυμα

Όταν έχεις τη χαρά να έχεις κοινό παρελθόν με κάποιους συγκεκριμένους ανθρώπους είσαι τουλάχιστον ευλογημένος. Ωστόσο, η απώλειά τους είναι ακόμη πιο δύσκολη. Έτσι και ο Πέτρος Φιλιππίδης που είχε την τύχη να κάνει τα πρώτα του βήματα στον χώρο της υποκριτικής παρέα με καλούς φίλους όπως ο Γιάννης Μπέζος, αλλά και ο Βλάσης Μπονάτσος.

Ο αείμνηστος Βλάσης ήταν ένα ιδιαίτερα χαρισματικό πλάσμα και όχι μόνο στον χώρο της υποκριτικής ή της μουσικής. Η παιδεία του ήταν ιδιαίτερου επιπέδου, ήταν άριστος χρήστης της ελληνικής γλώσσας, αλλά για εκείνο που ξεχώριζε ήταν η αφοσίωσή του στους φίλους.

Λίγες μέρες πριν ο Πέτρος Φιλιππίδης… έσκαψε τις αναμνήσεις του, βλέποντας παλιές φωτογραφίες. Εκεί ανακάλυψε μια που απεικονίζει τον αγαπημένο ηθοποιό μαζί με τον Βλάση, αλλά και τον Γιάννη Μπέζο το 1992 στο θέατρο Μουσούρη.

Τη συγκεκριμένη φωτογραφία ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο Πέτρος Φιλιππίδης σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «Μας λείπεις… περιμένω να πεταχτεί από καμία γωνία να μας κόψει το Αίμο: “ΦΟΡΤΩ ΤΑ ΤΕΛΑ!!!!!!».

Tags πετρος φιλιππιδης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6004 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2860 s // Total time: 2.8864 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X