Ελένη Τζώρτζη: Κακός συνεργάτης ο Φιλιππίδης, προσβλητικός, ακυρωτικός [βίντεο]


Ελένη Τζώρτζη: Κακός συνεργάτης ο Φιλιππίδης, προσβλητικός, ακυρωτικός [βίντεο]

Η μεγάλη κόντρα που ξεκίνησε ο Πέτρος Φιλιππίδης κατά της Ελένης Τζώρτζη δεν πέρασε αναπάντητη. Για την ακρίβεια η απάντηση ήταν διπλή και ποιος ξέρει πόσες ακόμα θα υπάρξουν μεταξύ των δύο ηθοποιών. Η Ελένη Τζώρτζη πάντως έχει βγει στην επίθεση και είναι χειμαρρώδης.

Μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή Αποκαλυπτικά στο κανάλι Ε περιέγραψε την δική της οπτική για τα όσα της καταλόγισε ο Πέτρος Φιλιππίδης, αλλά και για το χαρακτήρα του ως συνεργάτη: «Μπορώ και εγώ να πω μια κουβέντα γιατί όλη η συζήτηση έγινε εν τη απουσία μου. Αυτό δεν είναι ευγενικό. Από το λίγο που ξέρω τον Πέτρο δεν περίμενα να συμπεριφερθεί διαφορετικά. Δηλαδή, δεν είναι ο ίδιος η επιτομή του ευγενικού ανθρώπου που περιμένεις ότι θα φερθεί ευγενικά σ' όλο τον κόσμο. Εκείνο που με ξάφνιασε ήταν ότι αναφέρθηκε σε μένα. Θεώρησα ότι είναι ανούσιο το θέμα για το οποίο επέλεξε το όνομα μου. Είμαστε γνωστοί τουλάχιστον στον χώρο που δουλεύουμε, δεν νομίζω ότι κάποιος θα πάρει σοβαρά τον χαρακτηρισμό, ειδικά γιατί τον είπε ο Πέτρος» ανέφερε και συνέχισε σε πιο δυναμικό τόνο.

«Αν ήταν κάποιο άλλο άτομο, με άλλου είδους ευγένεια, άλλου είδους συγκρότηση, άλλου είδους πολιτισμό και άλλου είδους αγωγή, πιθανότατα να με πείραζε! Δεν με πείραξε που το είπε ο Πέτρος δεν θεωρώ ότι ανήκουμε στην ίδια ομάδα ηθοποιών, έτσι νομίζω εγώ! Άλλη πορεία έχει κάνει εκείνος... δεν θα αμφισβητήσω ότι έχει γίνει φίρμα. Εμένα η πρόθεση μου δεν ήταν να γίνω φίρμα! Εμένα η πρόθεση μου ήτανε να κάνω καλά τη δουλειά μου και να είμαι επαγγελματίας, να έχω την αποδοχή των συναδέλφων μου!».

«Έχουμε συνεργαστεί μια φορά στο παρελθόν! Δεν μπορώ να πω ότι ήταν και από τις καλύτερες συνεργασίες που είχα στη ζωή μου. Δεν είναι καλός συνεργάτης ο Πέτρος, είναι προσβλητικός, υποτιμητικός, ακυρωτικός και δεν ξέρω κατά πόσο το δικαιούται! Εγώ προσωπικά δεν θεωρώ ότι ο κ.Φιλιππίδης ξεχωρίζει από ταλέντο που έχει... δικαιολογούν αυτές τις συμπεριφορές και δεν ξέρω και τι είναι αυτό που τον κάνει να έχει τέτοιες συμπεριφορές. Εγώ δεν είμαι γνωστή για τους καυγάδες μου... Ο Πέτρος είπε ότι ανησυχεί για την αποκαθήλωση του δικού του ειδώλου και ο Κλούνεϊ ανησυχεί για τα μάρμαρα του Παρθενώνα, εσείς κάντε τη σύγκριση και πείτε μου ποιος ασχολείται με κάτι σημαντικό!».

Tags πετρος φιλιππιδης, ελενη τζωρτζη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2841 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4294 s // Total time: 2.7135 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X