To Syoss παρουσιάζει τη νέα βαφή μαλλιών Syoss Οleo Intense!


To Syoss παρουσιάζει τη νέα βαφή μαλλιών Syoss Οleo Intense!

Η επανάσταση στις βαφές μαλλιών με πολύτιμα έλαια, χωρίς αμμωνία!

Σχεδιασμένη και δοκιμασμένη από επαγγελματίες κομμωτές και ειδικούς στις βαφές, η νέα σειρά Syoss επιστρατεύει τη δύναμη των ελαίων και έρχεται για να βάλει τέλος στους συμβιβασμούς!

Η προηγμένης τεχνολογίας φόρμουλα των βαφών SYOSS, με μίγμα επαγγελματικών πιγμέντων υψηλής απόδοσης, εμπλουτίζεται με 100% εκλεκτά έλαια και έτσι διεισδύει βαθύτερα στη δομή της τρίχας, εντείνοντας ορατά τη δράση του χρώματος και εξασφαλίζοντάς σας ένα εντυπωσιακό χρωματικό αποτέλεσμα που κανείς δεν θα πιστεύει πως πετύχατε μόνη σας! Ταυτόχρονα, τα εκλεκτά έλαια της φόρμουλας συμβάλουν στην ενδυνάμωση και ορατή αναδόμηση της τρίχας για πιο υγιή και δυνατά μαλλιά με έως 90%* περισσότερη λάμψη και 40%** μεγαλύτερη απαλότητα. Η πρωτοποριακή σύνθεσή της φόρμουλας, χωρίς αμμωνία, κάνει τη βαφή φιλική προς το τριχωτό της κεφαλής ενώ παράλληλα εγγυάται επαγγελματική κάλυψη των λευκών σας.

Για όλες εσάς που διεκδικείτε τέλεια και ομοιόμορφη κάλυψη, χωρίς συμβιβασμούς στην περιποίηση, το νέο SYOSS Oleo Intense Color είναι η λύση!

Tags Syoss, βαφή μαλλιών, Syoss Οleo Intense


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1876 s (230 Queries.) // Parse time: 0.1912 s // Total time: 2.3788 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X