Ο Ανδρέας Γεωργίου αποκάλυψε ποια γυναίκα του έχει πάρει το μυαλό!


Ο Ανδρέας Γεωργίου αποκάλυψε ποια γυναίκα του έχει πάρει το μυαλό!

Δείτε το βίντεο

Ο Ανδρέας Γεωργίου, ο αγαπημένος ηθοποιός του τηλεοπτική κοινού τον παρακολουθούν καθημερινά στην απογευματινή σειρά του ΑΝΤ1- βρέθηκε στην παρέα των Καρντάσιανς. Ο ίδιος μίλησε για το AIDS στην οικογένειά του, τη γνωριμία του με την Μαρία Μπεκατώρου, το Dream Show που συμμετείχε κ.α.
Για τη Μαρία Μπεκατώρου: «Είμαι καλά, γιατί τώρα κάθομαι απέναντι από την Μπεκατώρου. Συναντηθήκαμε στο γραφείο του Λάτσιου, την είδα που πέρναγε και τη φώναξα, γιατί είμαι μεγάλος φαν της.
Για το Dream Show: «Τότε είχα ένα κόμπλεξ, φοβόμουνα λίγο την προκατάληψη. Μετά συνειδητοποίησα ότι η δουλειά μετράει».
Για το AIDS στην οικογένειά του: Όταν είσαι στην τηλεόραση και γίνεσαι δημόσιο πρόσωπο φυσικό είναι να μπουν στη ζωή σου και να βγάλουν πράγματα. Το ιδανικό θα ήταν να σε αγαπήσει ο κόσμος μέσα από τη δουλειά σου και μετά να μάθει για σένα.
Τώρα θεωρώ πως το έχω καταφέρει. Μίλησα γι' αυτό ανοιχτά και ήταν μια απελευθέρωση. Κάποια θέματα που είχα μέσα μου ξαφνικά τα μοιράστηκα με τον κόσμο. Πρόσφατα έκανα ένα videaki, μια καμπάνια για την πρόληψη του AIDS, έχω φωτογραφηθεί γυμνός, έχω πάει σε σχολεία, μου αρέσει να προσφέρω και να ενημερώνω τον κόσμο».
Για τους φορείς του AIDS: «Δεν πρέπει να τους αφήνουμε μόνους, αλλά να τους συμπεριφερόμαστε φυσιολογικά, να μην τους βγάζουμε από τη ζωή μας. Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να νιώθουν πως η κοινωνία τους δέχεται. Δεν είναι λέπρα, δεν κολλάς με το γεια. Έχει προχωρήσει η επιστήμη».
Για τους 31 δρόμους: «Ήταν πολύ καλή προσπάθεια αλλά δεν είχαμε την πείρα. Δεν έχω τόση επικοινωνία πια με τη Σοφία Καρβέλα, γιατί ζει στη Νέα Υόρκη και εγώ εδώ».
Για το «Μπρούσκο»: «Είπα στην Βάνα Δημητρίου που γράφει το σενάριο, πως ήθελα να κάνω ένα σίριαλ που να παντρεύει την Κύπρο με την Κρήτη. Αυτή τη βδομάδα θα μας αποκαλύψει ο Ματθαίος το μυστικό που τον σταμάτησε από το να παντρευτεί την Αναστασία. Επίσης θα παρουσιαστεί ένα θέμα μεταξύ του Αχιλλέα και της Μελίνας».
Για την δύσκολη εποχή που ζούμε: «Ναι, είναι τέτοια εποχή που πρέπει όλοι να προσαρμοστούμε και αντισταθούμε, να κάνουμε το καλύτερο με τα δεδομένα που έχουμε».
Για τον ίδιο: «Είμαι αμελής. Αν δεν πληρώσω το ρεύμα μου το κόβουν κτλ. Μου αφήνουν πάντα ραβασάκια κάτω από την πόρτα».
Για τις τρικλοποδιές στην καριέρα του: «Υπήρξαν άνθρωποι που δεν με πίστεψαν. Τους ευχαριστώ όμως γιατί με πείσμωσαν».

Tags ανδρεας γεωργιου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2723 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3137 s // Total time: 2.5860 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X