Θύμα κακοποίησης από κρατούμενο έπεσε Κύπρια ηθοποιός επειδή δεν «ενέδωσε»


Θύμα κακοποίησης από κρατούμενο έπεσε Κύπρια ηθοποιός επειδή δεν «ενέδωσε»

Ένας κατάδικος από τις Κεντρικές Φυλακές ήταν άρτι αδειούχος για 48 ώρες και το πρώτο πράγμα που έκανε όταν βγήκε από τη φυλακή ήταν να επιτεθεί σε μια ηθοποιό, επειδή δεν ενέδωσε στις ορέξεις του.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, η ηθοποιός, το όνομα της οποίας παραμένει άγνωστο, προσφέρθηκε να τον μεταφέρει με το αυτοκίνητο της. Όταν ο κρατούμενος μπήκε μέσα, όπως ήταν λογικό είχε ορέξεις μετά από τόσο καιρό χωρίς σεξουαλικές επαφές και την έπεσε στην ηθοποιό. Εκείνη αντιστάθηκε και ο κρατούμενος την ξυλοφόρτωσε.

Τυχερή μέσα στην ατυχία της, η γυναίκα, αφού κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο, έτρεξε προς τον κοντινότερο αστυνομικό σταθμό ζητώντας βοήθεια. Ο κατάδικος συνελήφθη και μεταφέρθηκε πίσω στις Κεντρικές Φυλακές και στην απομόνωση.

Σημειώνεται ότι ο κρατούμενος είχε καταδικαστεί σε 8 χρόνια φυλάκιση για βιασμό και διαρρήξεις.

Διευθυντής Φυλακών: Κάποιοι φυλακισμένοι παριστάνουν τους άγιους μέχρι να πάρουν άδεια

Ο Αναπληρωτής Διευθυντής των Κεντρικών Φυλακών Γιώργος Τρυφωνίδης, δήλωσε στο Sigmalive ότι ο συγκεκριμένος κατάδικος ήταν ενταγμένος στο Κέντρο Εξωϊδρυματικής Απασχόλησης. Πρόκειται για μια ομάδα κρατουμένων οι οποίοι δικαιούνται, βάσει του νόμου, σύμφωνα με τον κ. Τρυφωνίδη, να εργάζονται κάποιες μέρες εκτός φυλακών και να  επιστρέφουν μόλις λήξει η άδεια τους.

Σύμφωνα με τον κ. Τρυφωνίδη, για να ενταχθεί κάποιος στο εν λόγω Κέντρο, περνά πρώτα από την ανοικτή φυλακή, στη συνέχεια υποβάλλει σχετική αίτηση και αν κριθεί κατάλληλος, του παραχωρείται το δικαίωμα να εργάζεται εκτός φυλακών κάποιες μέρες του μήνα.

Ερωτηθείς, ο κ. Τρυφωνίδης, ποιος αξιολογεί τους κρατούμενους, απάντησε ότι επικεφαλής είναι ο ίδιος. Aναφέρθηκε επίσης και σε αξιωματικούς.

Είπε επίσης ότι «κάποιοι κρατούμενοι παριστάνουν τους άγιους μέχρι να εγκριθεί η άδεια τους και όταν βγούν εκδηλώνουν ακατάλληλη συμπεριφορά, με αποτέλεσμα να χάνουν ότι κέρδισαν».

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται.

Tags Ηθοποιός, κυπρια, καταδικος, ΦΥΛΑΚΕΣ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9919 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3252 s // Total time: 2.3171 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X