Ανασκόπηση 2013: Οι 10 ειδήσεις που διαβάστηκαν περισσότερο στο ilovestyle.com


Ανασκόπηση 2013: Οι 10 ειδήσεις που διαβάστηκαν περισσότερο στο ilovestyle.com

Oi 10 ειδήσεις που έγιναν \"viral\" το 2013 στο ilovestyle.com! Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη, συνεχίζουμε και το 2014! Μείνετε εδώ!

10. Άντρη Καραντώνη-Νεοκλής Σκουρουμούνης: Το άλμπουμ του αρραβώνα τους: Το ilovestyle.com κάλυψε αποκλειστικά τον αρραβώνα την παρουσιάστριας με τον εκλεκτό της καρδιάς της. Αυτό το album "ξεφύλλισαν" οι αναγνώστιες και οι αναγνώστες μας περισσότερες από 10.000 φορές.

9. Δες τι έλεγε ο Τόμας Πρωτόπαπας 3 ημέρες πριν το τροχαίο: Το τροχαίο που είχε ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός απασχόλησε το 2013 τα μέσα ενημέρωσης και το κοινό, που έδειξε την αγάπη του στον Τόμας. Όλες οι ειδήσεις σχετικά με την υγεία του Τόμας Πρωτόπαπα σημείωναν ρεκόρ επισκεψιμότητας.

8. Το συγκλονιστικό μήνυμα της Μαριάννας λίγο πριν το θάνατό της: Ο θάνατος της γνωστής Κύπριας αθλήτριας Μαριάννας Ζαχαριάδη μας συγκλόνισε. Ειδικά το μήνυμά που άφησε και που είναι πάντα επίκαιρο.

7. Δείτε τη Χριστιάνα Αριστοτέλους πριν από 5 χρόνια: Μια φωτογραφία από το 2008 της Χριστιάνας Αριστοτέλους από το 2008 και τη Madame Figaro έκλεψαν τα βλεμματα και τα κλικς του κοινού.

6. Νέο μήνυμα από την Έλσα!: Η κόρη του Προέδρου της Δημοκρατίας κι ένα από τα σχόλια της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που τράβηξε το ενδιαφέρον του κοινού τη στιγμή της κρίσης στην κυπριακή οικονομία.

5. Ελένη Μενεγάκη: Tο sexy στιγμιότυπο κατά τη διάρκεια της εκπομπής της: Είναι η απόλυτη Ελληνίδα σταρ στην ελληνική και φυσικά κυπριακή τηλεόραση. Ό,τι συμβαίνει στην εκπομπή της και στην ζωή της είναι θέμα.

4. Φώτης Σεργουλόπουλος: Αυτή είναι η μητέρα του γιου του και οι όροι της συμφωνίας: Η είδηση ότι ο Φώτης Σεργουλόπουλος έγινε πατέρας απασχόλησε το κοινό και ξάφνιασε κάποιους άλλους.

3. Ζώδια και γάμος: Οι προβλέψεις για το 2014 από την Άση Μπήλιου: Σίγουρα το θέμα γάμος είναι κάτι που απασχολεί όλες τις γυναίκες. Η γνωστή αστρολόγος Άση Μπήλιου και το βίντεο από την εκπομπή της Ελένης έγιναν viral για τις αναγνώστριες του ilovestyle.com

2. Paul Walker: Σκοτώθηκε σε τροχαίο: Ο ξαφνικός θάνατος του γνωστού ηθοποιού ήταν μια είδηση που σόκαρε και έκανε πολλούς fans να αναζητήσουν λεπτομέρειες. Το ilovestyle.com κάλυψε εκτενώς το θέμα με αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό και βίντεο καθώς είναι το μόνο γυναικείο κυπριακό portal που συνεργάζεται με διεθνή φωτογραφικά πρακτορεία.

1. Σάκης Μπουλάς: Οι δύσκολες ώρες και η άνιση μάχη με τον καρκίνο: Η είδηση απασχόλησε πολύ τους θαυμαστές του αγαπημένου μας ηθοποιού και τραγουδιστή που τώρα είναι καλά στην υγεία του και κάνει εμφανίσεις στην Αθήνα μαζί με τον Διονύση Σαββόπουλο και τον Γιάννη Ζουγανέλη.

*Σύμφωνα με τα Google Analytics!

Tags ειδησεις, ilovestyle.com, ilovestyle, ανασκοπηση, 2013


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0003 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0187 s // Total time: 0.0191 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X