Ποια Χριστούγεννα παραμένουν αξέχαστα για επώνυμους Κύπριους;


Ποια Χριστούγεννα παραμένουν αξέχαστα για επώνυμους Κύπριους;

Από τις ωραιότερες μέρες του χρόνου!

Σίγουρα όλοι μας κάποια Χριστούγεννα θα τα θυμόμαστε για πάντα. Είτε γιατί τα περάσαμε με ένα πολύ ξεχωριστό πρόσωπο, είτε επειδή συνέβη κάτι πολύ ευχάριστο. Το ilovestyle.com επικοινώνησε με επώνυμους Κύπριους οι οποίοι αναπόλησαν μαζί μας τα πιο όμορφα Χριστούγεννα που πέρασαν.

Ramona Filip Τορναρίτη
Όταν λέω Χριστούγεννα θυμάμαι τις στιγμές που έχω περάσει στη Ρουμανία. Tα Χριστούγεννα της παιδικής μου ηλικίας όταν έξω είχε πολύ κρύο και χιόνι και μέσα στο σπίτι ζεστασιά. Μαζευόμασταν όλοι γύρω από το στολισμένο  δέντρο και τραγουδούσαμε χριστουγεννιάτικα τραγούδια ενώ μικρά παιδάκια μας χτυπούσαν την πόρτα για να μας πουν τα κάλαντα. Το σπίτι μας θυμάμαι μύριζε τα παραδοσιακά γεμιστά της Ρουμανίας τα sarmale.



Λούης Πατσαλίδης
Τα Χριστούγεννα του 2007 γιατί ήταν τα τελευταία που πέρασα με ένα πολύ αγαπημένο μου πρόσωπο που για μένα σήμαινε πάρα πολλά... Τη μητέρα μου... Και αυτά του 2008 γιατί ήταν τα πρώτα Χριστούγεννα που περάσαμε με το νέο μέλος της οικογένειας μας την κόρη μου Ραφαηλία.



Σοφοκλής Κασκαούνιας
Ήταν το 1994 όταν ήμουν με το χορευτικό λαογραφικό όμιλο Λάρνακας σε ένα χορευτικό φεστιβάλ στην Ελβετία. Ήταν απίστευτα Χριστούγεννα.



Χριστιάνα Αρτεμίου
Ήταν τα Χριστούγεννα του 1998 και καθόμασταν με τη γιαγιά μου βλέποντας τηλεόραση. Εκεί ακούσαμε μια συνταγή για βασιλόπιττα και αμέσως την γράψαμε και την κάναμε. Την συνταγή την αντιγράψαμε αλλά προφανώς είχαμε βάλει λάθος υλικά. Ωστόσο όταν πήγαμε να την βγάλουμε από τον φούρνο είχε γίνει τεράστια και είχε φουσκώσει πολύ. Ήταν καταπληκτική. Βλέποντας την βασιλόπιττα οι τρεις κόρες της ζήτησαν την συνταγή. Επειδή όμως τα υλικά ήταν λάθος σε εκείνες δεν βγήκε καλή η βασιλόπιττα και κατέληξε στον κάλαθο.  Θυμάμαι ήταν η συζήτηση της βραδιάς και το πείραγμα που κάναμε στις υπόλοιπες δεν περιγράφεται μιας και η δική μας ήταν η καλύτερη βασιλόπιττα.



Θησέας Ιωάννου
Ίσως να ακούγεται περίεργο, αλλά σίγουρα τα Χριστούγεννα που δεν μπορώ να ξεχάσω είναι το 2009 όταν μαζί με ακόμη δύο φίλους αποφασίσαμε να μαζέψουμε κάποια χρήματα τα οποία δώσαμε σε μια οικογένεια για να μπορέσουν να περάσουν τις γιορτινές μέρες με αξιοπρέπεια. Στόχος μας ήταν να μπορέσουν να αγοράσουν στα μωρά τους δώρα ή να στολίσουν το σπίτι τους. Όταν όμως πήγαμε να τους τα πάρουμε καταλάβαμε ότι με τα λίγα λεφτά που τους δώσαμε θα πλήρωναν τον ηλεκτρισμό τους, θα αγόραζαν κουβέρτες για τα μωρά και φαγητό για τις γιορτές. Πράγματα που οι περισσότεροι από εμάς τα έχουμε δεδομένα.



Σάββας Βέργας
Το 2011 όταν κέρδισα τις δημαρχιακές εκλογές και ήμουν πολύ κουρασμένος μετά από ένα τεράστιο αγώνα που έδωσα. Μετά από 3 μήνες που δεν έβλεπα καθόλου το σπίτι μου αποτέλεσμα της πολύ σκληρής δουλειάς που έγινε κατάφερα και ηρέμησα απολαμβάνοντας τα Χριστούγεννα.



Κρίστη Παπαδοπούλου
Ήταν Χριστούγεννα του 2008 και ήταν τα πιο ωραία Χριστούγεννα της ζωής μου. Ήταν η γιορτή μου και ήμουν Θεσσαλονίκη και έκανα πάρτυ ως οικοδέσποινα στο δικό μου διαμέρισμα και μαζεύτηκαν όλοι οι φίλοι. Ενώ έξω ήταν παγωνιά μέσα είχε μια υπέροχη ζεστασιά και καταπληκτική διάθεση.

 

Λώρης Λοιζίδης
Τα καλύτερα Χριστούγεννα που πέρασα είναι… τα επόμενα!!!

Tags χριστουγεννα, λωρης λοιζιδης, Ramona Filip Τορναρίτη, Κρίστη Παπαδοπούλου, θησεας ιωάννου, λούης πατσαλίδης, Σοφοκλης Κασκαούνιας


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0260 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4246 s // Total time: 2.4506 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X