Η Νταϊάν Κόχυλα μαγειρεύει για το αμερικανικό Κογκρέσο


Η Νταϊάν Κόχυλα μαγειρεύει για το αμερικανικό Κογκρέσο

Θα παρουσιάσει την ελληνική κουζίνα

Η ελληνικής καταγωγής chef Ντάϊαν Κόχυλα και οικοδέσποινα της επιτυχημένης εκπομπής μαγειρικής του ΣΙΓΜΑ «Τι θα φάμε σήμερα μαμά;» θα παρουσιάσει μαζί με άλλους διακεκριμένους chefs την ελληνική κουζίνα στα μέλη του Αμερικανικού Κογκρέσου και τους Προσκεκλημένους τους και θα εγκωμιάσουν τα οφέλη που έχει για την ανθρώπινη υγεία. Δείτε τι έγραψε η ίδια στη σελίδα της:

Μαζί με μια ομάδα φημισμένων διατροφολόγων και κορυφαίων Ελλήνων σεφ από την Ελλάδα και την Αμερική, θα επισκεφτώ το Αμερικανικό Κογκρέσο για να παρουσιάσω μερικές εξαιρετικά νόστιμες συνταγές, από την πιο υγιεινή κουζίνα του κόσμου: την ελληνική! Η εκδήλωση, την οποία φιλοξενεί η ελληνική πρεσβεία στην Ουάσινγκτον, υπόσχεται να είναι ενημερωτική, σε εορταστικό κλίμα. Το μενού που θα παρουσιάσω έχει ως εξής: πιταράκια με λαχανικά από το νησί όπου βασιλεύει η μακροημέρευση, την Ικαρία, σαλάτα με γλυκοπατάτα και ρόκα (μια επίσης Ικαριώτικη, παλιά συνταγή, από το νότιο τμήμα του νησιού), ένα φανταστικό πιάτο με φακές και πεντανόστιμο παστέλι –την πρώτη μπάρα ενέργειας που υπήρξε ποτέ από την αρχαιότητα! Κάποιες από τις συνταγές αυτές προέρχονται από το βιβλίο μου που θα κυκλοφορήσει προσεχώς, Ikaria: Lessons on Food, Life, and Longevity from the Island Where People Forget to Die (Rodale, Άνοιξη 2015).

Ευχαριστώ θερμά τους Zaytinia, ThinkFoodGroup και José Andrés που άνοιξαν με χαρά την κουζίνα τους για να μαγειρέψω!!

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ: Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου, 2013 / 6:00-8:00 μ.μ / The Rayburn House Office Building Foyer / Αμερικανικό Κογκρέσο

Παρέα με τους Δρ. Άρτεμις Σιμόπουλος, Cat Cora, Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και Thalia Assuras θα αποδείξουμε ότι η παραδοσιακή, ελληνική κουζίνα δεν είναι απλώς από τις πιο νόστιμες και απολαυστικές, αλλά και από τις πιο υγιεινές στον κόσμο.

Tags νταιαν κοχυλα, τι θα φάμε σήμερα μαμά, Τηλεοραση, ΣΙΓΜΑ, αμερικανικό κογκρεσο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5844 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2719 s // Total time: 2.8562 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X