Οι πρώτες δηλώσεις της Παπαρίζου για την Eurovision!


Οι πρώτες δηλώσεις της Παπαρίζου για την Eurovision!

Μιλώντας πρώτα στα ελληνικά και μετά στα σουηδικά, τιμώντας έτσι την Ελλάδα, έκανε η Έλενα Παπαρίζου τις πρώτες δηλώσεις για την υποψηφιότητά της στην Eurovision του 2014 με την Σουηδία!

Η νικήτρια του μουσικού διαγωνισμού για την Ελλάδα φιλοδοξεί να επιστρέψει τον Μάιο στη Δανία, «κυνηγώντας» την εκπροσώπηση της Σουηδίας με το τραγούδι «Survivor», που έγραψαν οι Bobby Ljunggren, Henrik Wikström, Karl-Ola Kjellholm  και Sharon Vaughn.

«Γειά σας φίλοι μου! Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη! Είμαι στη Στοκχόλμη και παρουσιάζουμε τους δύο ημιτελικούς. Σας αγαπώ πάρα πολύ! Να είστε παρόντες. Σας έχω πάντα μέσα στην καρδιά μου, πάντα!», είπε η Έλενα στην κρατική τηλεόραση της Σουηδίας.

Η διαδικασία που καλείται να περάσει η Έλενα

Το «Melodifestivalen», η διαδικασία ανάδειξης του τραγουδιού που στέλνει η Σουηδία στην Eurovision, αποτελείται από έξι τηλεοπτικές εκπομπές στις οποίες διαγωνίζονται οκτώ τραγούδια κάθε φορά. Το πρώτο και το δεύτερο τραγούδι από τους τέσσερις ημιτελικούς πηγαίνουν κατευθείαν στον τελικό, ενώ το τρίτο και το τέταρτο διαγωνίζονται ξανά στο «second chance», απ’ όπου τα πρώτα δύο πηγαίνουν κι αυτά στον τελικό.

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενη ανάρτηση, το «Survivor» θα διαγωνιστεί στον 1ο ημιτελικό, την 1η Φεβρουαρίου 2014, στις 21:00 (ώρα Ελλάδας).

Κανένα από τα διαγωνιζόμενα τραγούδια δεν πρέπει να κυκλοφορήσει ή να μεταδοθεί πριν την ημέρα που διαγωνίζεται, ενώ ο τελικός θα γίνει στις 8 Μαρτίου.

 

Tags 'ελενα παπαρίζου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3602 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3706 s // Total time: 2.7308 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X