Στέλιος Νιάκαρης: Το γνωστό μοντέλο εξηγεί γιατί αναγκάστηκε να χάσει 20 κιλά [video]


Στέλιος Νιάκαρης: Το γνωστό μοντέλο εξηγεί γιατί αναγκάστηκε να χάσει 20 κιλά [video]

Διηγείται όσα έγιναν όταν συνεργάστηκε με την Kate Moss

Ο Στέλιος Νιάκαρης μίλησε στην εκπομπή «JOY» για το ξεκίνημά του στο μόντελινγκ, αλλά και τον τρόπο που έχασε 20 κιλά. Το διάσημο μοντέλο, μάλιστα, δεν μπόρεσε να μην αναφερθεί στη συνεργασία του με την Kate Moss.

Για την εποχή που αναγκάστηκε να χάσει 20 κιλά, ο Στέλιος Νιάκαρης είπε: «Επειδή ήμουν πολίστας έπρεπε να έχω βάρος, για να έχω δύναμη. Όταν ξεκίνησα, λοιπόν, το μόντελινγκ, μου είπαν πως έπρεπε να χάσω τουλάχιστον 15 με 20 κιλά - δηλαδή να γίνω skinny, αδύνατος. Έκανα θυσίες, κουράστηκα, σπαταλούσα 3 ώρες τη μέρα στο γυμναστήριο, αλλά έκανα μόνο αερόβια προπόνηση. Δηλαδή ελλειπτικό, διάδρομο, ποδήλατο. Εκεί ζορίστηκα πολύ, μου πήρε ένα τρίμηνο να χάσω αυτά τα κιλά. Μετά πήρε τον δρόμο του μόνο του, δεν χρειάστηκε να κάνω υπερβολές», τονίζοντας παράλληλα: «Πεινούσα! Όταν κάνεις πρωταθλητισμό έχει συνηθίσει το σώμα σου να παίρνει έναν αριθμό θερμίδων. Όταν αυτό το κόβεις και συνεχίζεις να κάνεις την ίδια γυμναστική, ίσως λίγο πιο ήπια, ο οργανισμός αντιδρά. Ξυπνούσα τα βράδια και πεινούσα. Το είχα στόχο όμως!».

Όσο για τη συνεργασία του με την Kate Moss πριν μερικούς μήνες για την καμπάνια του οίκου Versace, ο Στέλιος Νιάκαρης σχολίασε:  «Με πήρε η booker μου και ουσιαστικά μου το ανακοίνωσε!“Έκλεισες στον Versace, πετάς αύριο για Λονδίνο" μου είπε. Ούτε για την Kate Moss, ούτε τίποτα. Πήγα Λονδίνο και εκεί ενημερώθηκα για το όλο πράγμα. Δεν μπορώ να περιγράψω το συναίσθημά μου, όταν το έζησα αυτό... Με περίμενε λιμουζίνα στο αεροδρόμιο».

Για τη γνωριμία του, μάλιστα, με την Kate Moss και την Donatella Versace, ο ίδιος συμπλήρωσε: «Όταν πήγα στο στούντιο έζησα κάτι πρωτόγνωρο, δεν είχα ξαναδεί κάτι τέτοιο. Μια παραγωγή 50 ατόμων, με σκηνικά φοβερά. Είχαν στήσει μια τεχνητή λίμνη μέσα. Και ξαφνικά έρχεται η Donatella. Εκείνη ήρθε πριν την Kate, “έσκασε” από την πίσω πλευρά του στούντιο με μία Bentley, έναν σωματοφύλακα και έναν οδηγό. Αγκαλιάστηκε με τους φωτογράφους, αλλά με τα μοντέλα τίποτα! Μετά ήρθε η Kate Moss και έγινε η ψυχή της παρέας, εκεί δέσαμε. Ήταν πάρα πολύ απλή, πολύ cool».

Tags Στέλιος Νιάκαρης, Kate Moss


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5315 s (231 Queries.) // Parse time: 0.3166 s // Total time: 2.8481 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X