100 Contemporary Fashion Designers: Ένα λεύκωμα γεμάτο στυλ


100 Contemporary Fashion Designers: Ένα λεύκωμα γεμάτο στυλ

Η πολυτελής έκδοση με την υπογραφή Taschen καταγράφει την ιστορία της μόδας, αλλά και τα πρόσωπα που θα μας απασχολήσουν στο μέλλον.  

Ο Τέρι Τζόουνς, ο οποίος υπογράφει το συλλεκτικό αυτό λεύκωμα, έχει συγκεντρώσει τις καλύτερες δουλειές των 100 δημιουργών με τη μεγαλύτερη επιρροή στο χώρο της μόδας τον 20ό και 21ο αιώνα. Πρόκειται για υλικό από φωτογραφίσεις, fashion projects, καμπάνιες, fashion shows, αλλά και στιγμιότυπα που δεν είχαν δει ποτέ μέχρι τώρα το φως της δημοσιότητας.
Μέσα από όλα αυτά, εκτός τους ότι θα γνωρίσουμε καλύτερα τους μεγάλους σχεδιαστές, θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε ποια πρόσωπα, καλλιτέχνες, φωτογράφοι, σταρ του μόντελινγκ σημάδεψαν το χώρο ή θα το κάνουν στο μέλλον. Στις σελίδες του λευκώματος παρουσιάζονται μοναδικές δημιουργίες διάσημων οίκων όπως οι Roberto Cavalli, Hermès, Jean Paul Gaultier, Christian Dior, Marni, Giorgio Armani, Miuccia Prada, John Richmond, Narciso Rodriguez, Christian Lacroix, Ralph Lauren, Chanel, Junya Watanabe, Sophia Kokosalaki.
Η έκδοση αποτελείται από δύο τόμους και κυκλοφορεί σε επιλεγμένα καταστήματα.

Tags βιβλιο, λεύκωμα, μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8795 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2789 s // Total time: 3.1583 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X