Για καφέ, ποτό και φαγητό στη Λεμεσό...


Για καφέ, ποτό και φαγητό στη Λεμεσό...

Τα πιο in cafe / bar / restaurants που ξεχωρίζουν

Blue Apple Bar and Restaurant
Όλη η Μεσόγειος θα βρεθεί στο πιάτο σου! Από τον πολύ προσεγμένο κατάλογο, στον οποίο θα βρεις συνταγές φτιαγμένες με ιδιαίτερη φροντίδα και φρέσκα ποιοτικά υλικά, επίλεξε αξέχαστες γεύσεις σε ζυμαρικά, κρέας, ψάρι και μια ποικιλία από εντυπωσιακά antipasti platters. Παράλληλα, απόλαυσε την κίνηση της πλατείας, με συνοδεία καλής μουσικής και εξαιρετικών κοκτέιλ.
(25340029) Σαριπόλου 72, παλιά Λεμεσός.

Blueberry
Σαλάτες, πάστα και burgers... ίσως σε ένα από τα πιο ειδυλλιακά μέρη της πόλης. Απίστευτο location δίπλα στη θάλασσα, με τη μουσική και τη διάθεση να συνωμοτούν στο να περάσεις τέλεια, όσες ώρες επιλέξεις να μείνεις εκεί, από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ!
(25635777) Λεωφόρος Αμαθούντος (έξοδος προς Άγιο Τύχωνα), Δ-Κ 10.00-24.00.

Dino Art Cafe
Ό,τι και να πεις για το 'Dino Art Cafe' είναι λίγο, γιατί πολύ απλά δημιούργησε σχολή! Εδώ θα γευτείς πρωτοποριακές γεύσεις, υπέροχες σαλάτες, πάστα, σάντουιτς, αλλά και μαγευτικά ντέλι platters. Μην παραλείψεις να δοκιμάσεις τα γλυκά, όπως για παράδειγμα τη λάβα, παρόλο που το δικό μου αγαπημένο είναι το cheesecake του.
(25762030) Ειρήνης 62-66. 

Dream Cafe
Ένας χώρος ειδικά σχεδιασμένος για σένα που λατρεύεις την all day διασκέδαση. Απόλαυσε τις βουτιές σου στην παραλία τού 'Dream Cafe' και μαζί και τον καφέ σου. Το μεσημέρι σού προτείνω ουζομεζέ ή κάποιες σαλάτες, όπως για παράδειγμα τη σαλάτα Dream, με μαρούλι, φρούτα εποχής, κρεμμύδι, σουσάμι και σος από μέλι και lime. Επιπλέον, σερβίρει υπέροχα σάντουιτς, πίτσες και burgers αλλά και ζυμαρικά καθώς και συνταγές με βάση το ψάρι ή το κρέας. Αν σου λείπει το γλυκό, μην ανησυχείς, καθώς μπορείς να απολαύσεις την αγαπημένη σου Μarlenka σε 3 γεύσεις, όπως επίσης και παγωτά και κρέπες. Όσο για το βράδυ, κοκτέιλ και ατμόσφαιρα στήνουν το σκηνικό του καλοκαιριού!
(25430302) Λεωφόρος Αμαθούντας, Άγιος Τύχωνας.

Διαβάστε ολοκληρωμένη την έρευνα στο Time Out Cyprus

Tags καφε, ποτο, φαγητο, food news, εστιατόρια, Μπαρ, cafe, bar, RESTAURANT


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5058 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3897 s // Total time: 2.8955 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X