"Μην αρχίζεις τη μουρμούρα": μόνο μουρμούρα δεν προκάλεσε η πρεμιέρα της νέας κωμικής σειράς


"Μην αρχίζεις τη μουρμούρα": μόνο μουρμούρα δεν προκάλεσε η πρεμιέρα της νέας κωμικής σειράς

Η σειρά που προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:30 από το SIGMA έχει κλέψει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Στην Ελλάδα η σειρά προβάλλεται από τον Alpha κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.00 και κατάφερε να πάρει την πρωτιά στο χρονικό διάστημα μεταξύ 21:00 και 22:00 της prime time ζώνης κι έτσι χάρισε πολλά χαμόγελα στο κανάλι της Κάντζας και στους υπευθύνους που την επέλεξαν. Το "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα" σημείωσε ποσοστό 24,7% στο γενικό σύνολο τηλεθέασης αφήνοντας πίσω τους αντιπάλους του. Οι τηλεθεατές ηλικίας 15-44 προτίμησαν τη νέα σειρά του Alpha σε ποσοστό 29,4%, γεγονός που έδωσε άνετη νίκη στην Κάντζα.

Τα πρώτα επεισόδια είχαν αρκετό γέλιο και μας ταξίδεψαν σε παλιές καλές εποχές που τα ελληνικά σίριαλ έκαναν τους τηλεθεατές να χαλαρώνουν παρακολουθώντας τα. Ο κόσμος επιζητά τις κωμικές σειρές και αυτό φαίνεται.

Σημαντικό στοιχείο να αναφέρουμε είναι ότι η ελληνική κωμική σειρά "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα" κατάφερε να μπει από την πρώτη κιόλας εβδομάδα στα Top 10 προγράμματα της ημέρας ξεπερνώντας μάλιστα και τις δύο ημέρες προβολής του το πολυδιαφημισμένο Μπρούσκο.

Tags Τηλεοραση, ΣΙΓΜΑ, μην αρχιζεις τη μουρμούρα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1522 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3596 s // Total time: 2.5118 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X