Σεξ στο τρίτο ραντεβού


Σεξ στο τρίτο ραντεβού

Νέα φαρμακευτική έρευνα δείχνει πως έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας!

Μπορεί να έχουν αλλάξει οι καιροί και οι γυναίκες να είναι πλέον απελευθερωμένες σε σχέση με παλιότερα, αλλά όπως έδειξε έρευνα που έκανε η εταιρία Bayer, υπάρχει φοβία γύρω από τις συζητήσεις περί σεξ και αντισύλληψης.

Η φαρμακευτική εταιρεία Bayer προχώρησε πριν μερικές ημέρες στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων έρευνας που έκανε και τα αποτελέσματα ήταν άκρως ενδιαφέροντα. Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνα, μόλις 13% των γυναικών μεταξύ 20 και 24 χρόνων κάνει σεξ από το πρώτο ραντεβού. Όσο για τις πιο μεγάλες, 35-39 χρονών, μόλις 1 στις 10 κάνει σεξ στο πρώτο ραντεβού. Παρόλα αυτά, το 73% των γυναικών αποκάλυψε πως θα συνευρεθεί ερωτικά με το νέο σύντροφο εντός του πρώτου μήνα. Μάλιστα, σχεδόν οι μισές γυναίκες της έρευνας (40%) αποκάλυψαν πως επιλέγουν να κάνουν σεξ για πρώτη φορά με το ταίρι τους, στο τρίτο ραντεβού.

Παρά τη σχετική απελευθέρωση των γυναικών η έρευνα έδειξε πως οι περισσότερες αποφεύγουν να μιλήσουν ανοιχτά για το σεξ και πως θεωρούν την επίσκεψη στο γιατρό για αντισύλληψη πιο ψυχοφθόρα και από μια επίσκεψη στον οδοντίατρο.

Tags love, affair, σεξ, sex, ερευνα, ραντεβου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 5.8865 s (233 Queries.) // Parse time: 0.8239 s // Total time: 6.7104 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X