Οι 4 εχθροί των μαλλιών!


Οι 4 εχθροί των μαλλιών!

Τα μαλλιά μιας γυναίκας είναι ότι πιο σημαντικό στην εμφάνισή της. Έτσι λοιπόν πρέπει να τα προσέχουμε όσο μπορούμε για να έχουν την υγεία που απαιτείται!

Όνειρο κάθε γυναίκας είναι να έχει υγιή και λαμπερά μαλλιά. Για να το πετύχουμε όμως αυτό πρέπει να καταβάλουμε κάποια προσπάθεια και φυσικά να μάθουμε ποιοι είναι αυτοί οι ‘’εχθροί’’ που μας καταστρέφουν τα μαλλιά μας! είναι κάτι που κάνουμε στα μαλλιά μας, είναι κάτι που βάζουμε σε αυτά, ή κάτι που παραλείπουμε να κάνουμε; Μάθετε τι πρέπει να κάνουμε και τι να αποφύγουμε ούτως ώστε να μαλλιά γεμάτα λάμψη και υγεία!

1.Ο τρόπος που τα λούζεις
Τα μαλλιά θέλουν απαλές κινήσεις και να τους συμπεριφερόμαστε με σεβασμό! Γι’ αυτό πριν τα λούσουμε καλό θα ήταν να τα χτενίσουμε με μία βούρτσα με μαλακή φυσική τρίχα για να τα ξεμπερδέψουμε και να απομακρύνουμε τα υπολείμματα των προϊόντων styling. Επίσης στο λούσιμο δεν πρέπει να υπερβάλλουμε με την ποσότητα σαμπουάν που βάζουμε! Βάζουμε ίσα ίσα να γεμίσει η χούφτα μας.ξεπλένουμε με χλιαρό ή και κρύο νερό!

2.Τεχνικές με χημικά
Οι συχνές εφαρμογές βαφής και ισιώματος προκαλούν ράγισμα στα στρώματα του φλοιού της τρίχας κάνοντάς την πορώδη, τραχιά και επιρρεπή στο ξεφλούδισμα. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να αποφύγετε τη βαφή και το συχνό πιστολάκι τότε απαραίτητη είναι η τακτική φροντίδα με μάσκα βαθιάς ενυδάτωσης η οποία βοηθά στη στοχευμένη θεραπεία των μαλλιών. Συστατικά όπως το shea butter, το αμυγδαλέλαιο και το κακάο που είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α, Ε και Β2, είναι ιδανικά.

3.Υψηλές θερμοκρασίες
Η χρήση ζεστών εργαλείων στεγνώματος, όπως το πιστολάκι, σε νωπές τούφες μπορεί να δημιουργήσει μικρές εστίες συσσωρευμένου ατμού ο οποίος σταδιακά καταστρέφει την επιφάνεια των μαλλιών. Τα μαλλιά χρειάζονται ξεκούραση για να απαλύνει η υφή της τρίχας. Χρησιμοποιήστε επίσης ειδικά σαμπουάν, κοντίσιονερ και σπρέι που προστατεύουν από τη θερμότητα και ενδυναμώνουν τα εύθραυστα μαλλιά αποτρέποντας έτσι το σπάσιμο της τρίχας.

4.Το φως της μέρας
Η υγρασία και το φως, σε συνδυασμό με τον τρόπο ζωής και τις συνθήκες στην πόλη (ρύπανση), ευνοούν την αλλοίωση της τρίχας. Η νύχτα προσφέρει ανακούφιση από τη μόλυνση και τις ακραίες καιρικές συνθήκες. Το βράδυ στον ύπνο σας η τρίχα μπορεί να τραφεί και να αναδομηθεί ανακτώντας έτσι τη φυσική ασπίδα προστασίας. Ακόμη ένα μαξιλάρι με μεταξωτή μαξιλαροθήκη θα προσφέρει προστασία καθώς η λεία επιφάνειά της είναι πιο απαλή με τα μαλλιά.

Tags μαλλιά, ΠΙΣΤΟΛΑΚΙ, μασκα, βαφη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.5848 s (229 Queries.) // Parse time: 0.6107 s // Total time: 4.1955 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X