Μάρσια Θρασυβούλου: Μιλά για τη δουλειά της και τη ζωή της μετά το γάμο


Μάρσια Θρασυβούλου: Μιλά για τη δουλειά της και τη ζωή της μετά το γάμο

Η Ocean Blue και τα σχέδιά της για το μέλλον

Η νέα συλλογή με τίτλο «Mediterranean Glam» μας ενθουσίασε από την πρώτη στιγμή, γι' αυτό άλλωστε συναντήσαμε και τη σχεδιάστρια της Ocean Blue, Μάρσια Θρασυβούλου, η οποία μας μίλησε για την κολεξιόν, την οικονομική κρίση, τα νέα της πλάνα και τη ζωή της μετά το γάμο της με το γνωστό επιχειρηματία Χάρη Φωτίου.

Από πού εμπνεύστηκες για τη νέα σου συλλογή «Mediterranean Glam»;
Κάθε χρόνο η έμπνευσή μου πηγάζει από τη φύση, φέτος ωστόσο πήρα και κάποια στοιχεία από το βυθό της θάλασσας. Επίσης, ενέταξα στησυλλογή και prints όπως οι ρίγες που είναι πολύ της μόδας.

Τι συμπεριλαμβάνει;
Μαγιό και καφτάνια, καθώς επίσης και κομμάτια από τη resort συλλογή, που μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας, η οποία περιλαμβάνει από ολόσωμες φόρμες μέχρι αέρινα τοπς.

Πώς η οικονομική κρίση επηρέασε τη δουλειά σου;
Η οικονομική κρίση σίγουρα επηρέασε όλους τους τομείς.Στη δική μας περίπτωση λόγω του ότι η Ocean Blue ανέκαθεν είχε ως φιλοσοφία της την προσφορά ενός design μαγιό σε προσιτή τιμή, ο κόσμος «αγκάλιασε» περισσότερο το brand.Επίσης, πολλοί επέστρεψαν στα κυπριακά προϊόντα και τους Κύπριους σχεδιαστές, και αυτό θεωρώ ότι είναι ένα από τα θετικά αποτελέσματα της κρίσης.

Ποια είναι τα μελλοντικά επαγγελματικά σου σχέδια; Τι ετοιμάζεις για την επόμενη σεζόν;
Θέλω να εντάξω στη συλλογή μου κομμάτια τα οποία να απευθύνονται σε γυναίκες με μεγαλύτερο στήθος και πιο καμπυλωτά σώματα. Παράλληλα, θέλω να δημιουργήσω παιδικά μαγιό, όπου τα ίδια prints θα υπάρχουν και για τις γυναίκες. Το σκεπτικό είναι μαμά και κόρη να φορούν το ίδιο μαγιό!

Τα μαγιό και τα καφτάνια είναι κομμάτια που φοριούνται μόνο μια σεζόν και πιο συγκεκριμένα την Άνοιξη-Καλοκαίρι. Σκέφτηκες να δημιουργήσεις και μια άλλη γραμμή για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας;
Μου ζητήθηκε αρκετές φορές και είναι κάτι που θα με ενδιέφερε.Δυστυχώς όμως την περίοδο αυτήν δεν υπάρχει ο χρόνος.Εμείς αρχίζουμε πάντα ένα χρόνο πριν.Για παράδειγμα αυτή τη στιγμή δειγματίζουμε για το 2014, μια και όλες οι εκθέσεις στο εξωτερικό πραγματοποιούνται στα μέσα Ιουλίου.

Με ποιον σχεδιαστή θα ήθελες να συνεργαστείς και γιατί;
Με τον Roberto Cavalli.Τον θαυμάζω για το αστείρευτό του ταλέντο και τα υπέροχά του prints, με τα οποία κάθε χρόνο κατορθώνει να μας εκπλήσσει.

Ποια είναι η πορεία τού brand Ocean Blue στο εξωτερικό; Και σε ποιες χώρες βρίσκεται;
Πέραν της επέκτασης της Ocean Blue σε 16 χώρες του εξωτερικού, κυρίως στην Ευρώπη, φέτος επεκταθήκαμε αρκετά σε διάφορα γνωστά online shops, όπως είναι τα fab.com και brand4friends. Παράλληλα έχουμε δημιουργήσει και το δικό μαs, το οποίο μπορείτε να επισκεφθείτε στο www.oceanblue.com.cy.Πιστεύω πως το online shop είναι ο τρόπος ψωνίσματος του μέλλοντος και ένας τρόπος να παρουσιάσεις τα προϊόντα σου σε πολύ μεγάλο κοινό.Αυτό το κομμάτι το έχει αναλάβει η αδελφή μου, Άντρια, και πηγαίνει πάρα πολύ καλά.

Η Κύπρια επενδύει σε μαγιό και καφτάνια;
Ναι, κάθε χρόνο! Η Κύπρια δεν θέλει να έχει μόνο ένα μαγιό, γιατί εκτός του ότι είναι υγιεινό να αλλάζουμε το βρεγμένο μας μαγιό, μας αρέσει παράλληλα να έχουμε ποικιλία.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ

Άλλαξε η ζωή σου μετά το γάμο;
Για να είμαι ειλικρινής όχι! Ο Χάρης είναι ένα άτομο που μου δίνει πάρα πολύ ελευθερία, δεν είναι καθόλου ζηλιάρης ή απαιτητικός, έτσι νομίζω μου δίνει το χώρο και το χρόνο που χρειάζομαι.

Σκοπεύετε σύντομα να μεγαλώσετε την οικογένειά σας; 
Τόσο εμένα όσο και του Χάρη δεν μας αρέσει να βάζουμε πλάνα, αφήνουμε τα πράγματα να έρθουν από μόνα τους.Σίγουρα όμως σε κάποια φάση θα θέλαμε ένα παιδί.

Με ποιο τρόπο σε βοηθά ο σύζυγός σου, Χάρης Φωτίου, στη δουλειά σου;
Επειδή ο Χάρης έχει πιο επαγγελματικό μυαλό, με βοηθά σε αρκετές προτάσεις που έχω να μελετήσω, είτε αυτές προέρχονται από το εξωτερικό είτε από την Κύπρο.

Τι σας αρέσει να κάνετε μαζί στις ελεύθερές σας ώρες;
Να παίζουμε τάβλι! (γέλια), να χαλαρώνουμε παραλιακά, μακριά από υποχρεώσεις, να ηρεμούμε κολυμπώντας και έπειτα να απολαμβάνουμε το φαγητό μας σε ένα ωραίο εστιατόριο μαζί με καλούς φίλους.

Πηγή: "ΟΚ!"

Tags μάρσια θρασυβούλου, Ocean Blue


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2509 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3761 s // Total time: 2.6270 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X