Το «Game of thrones» κάνει διακοπές στην Ελλάδα!


Το «Game of thrones» κάνει διακοπές στην Ελλάδα!

​Οι πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς «Game of Thrones», μεταξύ των οποίων και ο Ελληνοκύπριος ηθοποιός Miltos Yerolemou, άφησαν δράκους και ανταρόλυκους πίσω τους, έφτιαξαν τις βαλίτσες τους και τώρα απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα.

Ο Ian McElhinney, που ενσαρκώνει τον Sir Barristan Selmy, διοικητή της βασιλικής φρουράς της Καλίσι Νταϊνέρις, χαλαρώνει στο νησί του... Τομ Χανκς, την Αντίπαρο. Ο Ιρλανδός ηθοποιός, προτού πιάσει ξανά στα χέρια του τα σενάρια για τον τέταρτο κύκλο του σίριαλ, βρέθηκε στο νησί και περπάτησε στα σοκάκια, θεωρώντας ότι θα περάσει απαρατήρητος, ωστόσο οι fans της επικής σειράς που σημειώνει τεράστια επιτυχία και στην Ελλάδα τον αναγνώρισαν και φωτογραφήθηκαν μαζί του. Δεν είμαστε σίγουροι αν ο... Sir Barristan αποκάλυψε τη συνέχεια της ιστορίας στους θαυμαστές του, γνωρίζουμε όμως ότι βρήκε την Αντίπαρο ιδανική για ξεκούραση, καθώς σε λίγο καιρό θα πρέπει να ετοιμάσει τα πράγματα του για Μαρόκο, όπου και γίνονται τα γυρίσματα για τις σκηνές τις οποίες μοιράζεται με την Emilia Clarke.

Την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκε στην Ιθάκη ο Miltos Yerolemou, ο Ελληνοκύπριος ηθοποιός που ενσάρκωσε τον Syrio Forel, τον δάσκαλο ξιφασκίας της Άρια Σταρκ, στην πρώτη σεζόν της σειράς. Όπως είπε, φιλοξενήθηκε στο σπίτι που έχουν φτιάξει ο Γερμανός Rolf Brunner και η σύζυγός του Clara από ανακυκλωμένο ξύλο, ενώ χρησιμοποιείται εξ ολοκλήρου ηλιακή ενέργεια για την τροφοδοσία και το νερό αντλείται από πηγάδι. Το ζευγάρι έχει φτιάξει αυτόν τον πρωτότυπο οικισμό τρία χιλιόμετρα έξω από το Βαθύ, ενώ βρίσκονται στη χώρα μας από το 1979.

Πηγή: Espresso

Tags Miltos Yerolemou, Ian McElhinney, Διακοπές, Ελλάδα, νησια, game of thrones


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1709 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3717 s // Total time: 2.5426 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X