Αννίτα Δημητρίου: Δημιούργησε ένα από τους αγαπημένους ανοιξιάτικους συνδυασμούς


Αννίτα Δημητρίου: Δημιούργησε ένα από τους αγαπημένους ανοιξιάτικους συνδυασμούς

Τα it girls της μόδας ακολουθούν αυτό το στιλιστικό κανόνα

Οι γόβες είναι σίγουρα κομψές και διαχρονικές και ταιριάζουν με όλα τα ρούχα και σε κάθε περίσταση. Πρόκειται για ένα key piece που σίγουρα υπάρχει στη γκαρνταρόμπα κάθε fashion girl, μιας και αποτελεί wardrobe essential εδώ και πολλές δεκαετίες με τις τελευταίες σεζόν να υπάρχει μία αναβίωση του κλασικού αυτού trend με τους μεγάλους σχεδιαστές και τους σημαντικούς οίκους να μας παρουσιάζουν ανανεωμένα σχέδια σε πολλά εντυπωσιακά shapes, χρώματα και ιδιαίτερες λεπτομέρειες.

Η άφιξη μάλιστα της άνοιξης μας γέμισε με την επιθυμία να δοκιμάσουμε τις κλασικές διαχρονικές γόβες με τα αγαπημένα μας φορέματα και να δημιουργήσουμε τους πιο stylish συνδυασμούς. Για μια πιο classy εμφάνιση, ένας εύκολος και πρακτικός τρόπος να συνδυάσουμε τις γόβες με φορέματα, είναι με παπούτσια σε neutral τόνους, χωρίς prints η άλλα σχέδια.

Μια τάση στις γόβες και το 2024, που μας έρχεται από τα late 90s και που έχει κατακλύσει ήδη το street style, είναι οι pointed, δηλαδή με τη μυτερή μύτη που δίνει ένα πιο chic και αναβαθμισμένο look στο σύνολο. Αυτό το σχέδιο σε καφέ απόχρωση επέλεξε και η Αννίτα Δημητρίου, Πρόεδρος της Βουλής και Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, για να ολοκληρώσει το ανοιξιάτικο της outfit που αποτελείτο από printed φόρεμα – ένα από τα πιο χαρακτηριστικά στυλ της εποχής που διανύουμε – με κύρια απόχρωση την πράσινη.

Δες την εμφάνιση στη madamefigaro.cy

Tags μόδα, fashion, στυλ, style, τασεις μόδας, Trends, αννιτα δημητριου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2199 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2612 s // Total time: 2.4811 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X