Η 23χρονη κουκλάρα εγγονή του Joe Biden έκλεψε τις εντυπώσεις σε επίσημο δείπνο [εικόνες]


Η 23χρονη κουκλάρα εγγονή του Joe Biden έκλεψε τις εντυπώσεις σε επίσημο δείπνο [εικόνες]

Tο κατακόκκινο φόρεμα και τα ψηλοτάκουνα πέδιλα ακολουθώντας πιστά τις τάσεις της μόδας.

Τον φακό μάγεψε η 23χρονη Φίνεγκαν, ένα από τα επτά εγγόνια του Δημοκρατικού προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, που έκανε μία εμφάνιση έκπληξη στο κρατικό δείπνο που παρέθεσε ο παππούς της το βράδυ της Τρίτης στον Λευκό Οίκο, προς τιμήν του Ιάπωνα πρωθυπουργού Φούμιο Κισίντα. Πολλοί καλεσμένοι διερωτήθηκαν ποια ήταν η ξανθιά καλλονή που περπατούσε ανάμεσά τους.

Η νεαρή εγγονή του Μπάιντεν χαιρέτησε τους 200 περίπου καλεσμένους του παππού της: ανάμεσά τους ήταν το ζεύγος Μπιλ Κλίντον, ο διάσημος ηθοποιός Ρόμπερτ Ντε Νίρο, το αφεντικό της Apple, Τιμ Κουκ και ο ιδρυτής της Amazon, Τζεφ Μπέζος συνοδευόμενος από την σέξι σύντροφό του, Λόρεν Σάντσεζ. Αν και η 54χρονη ερωμένη του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία άδραξε την ευκαιρία κάνοντας για μία ακόμη φορά μία αποκαλυπτική εμφάνιση, η νεαρή Φίνεγκαν έκανε τελικά την μεγάλη έκπληξη. Η τουαλέτα της είχε πολλά κοινά με αυτή που επέλεξε η σύντροφος του "Mr Amazon", απλά αυτή της 23χρονης Φίνεγκαν ήταν πιο φινετσάτη.

Ήταν στράπλες με κατακόκκινο χρώμα και είχε κι ένα τολμηρό σκίσιμο στο πλάι αποκαλύπτοντας τα καλλίγραμμα πόδια της. Η νεαρή κοπέλα συνδύασε το σύνολο με ψηλοτάκουνα πέδιλα σε μπεζ χρώμα ακολουθώντας πιστά τις τάσεις της μόδας.Τα ξανθά της μαλλιά έπεφταν ανέμελα στους ώμους της, όπως σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα Bild, προσθέτοντας ότι η Φίνεγκαν έκανε μία υπέροχη εμφάνιση στον Λευκό Οίκο έχοντας στο πλευρό της τη μελαχρινή κόρη του Μπάιντεν, Άσλεϊ.

Πηγή: www.protothema.gr
 

Tags joe biden, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0794 s (231 Queries.) // Parse time: 0.3045 s // Total time: 2.3839 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X