Δοκιμάσαμε το νέο μενού στο LPM Restaurant & Bar Limassol


Δοκιμάσαμε το νέο μενού στο LPM Restaurant & Bar Limassol

Η τέλεια απόδραση για γευστικές απολαύσεις. 

Η πόλη της Λεμεσού αποκτά ένα νέο σημείο συνάντησης για τους λάτρεις των κοκτέιλ και των gourmet γεύσεων. Το LPM Restaurant & Bar στο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, εντάσσοντας την πολυτέλεια και την απολαυστική εμπειρία του, παρουσιάζει με υπερηφάνεια το νέο μενού φαγητού στο LPM Restaurant & Bar Limassol, μια εκλεπτυσμένη γαστρονομική εμπειρία που ενσωματώνει ποικίλες γεύσεις και υλικά υψηλής ποιότητας. Κάθε πιάτο είναι μια σύνθεση γεύσεων και αρωμάτων που δημιουργεί μια αξέχαστη γευστική εμπειρία. 

Ας ρίξουμε μια ματιά σε ορισμένες από τις εντυπωσιακές δημιουργίες του μενού:

Globe Artichoke with Anchovy and Lemon Vinaigrette: Αυτό το πιάτο συνδυάζει την πλούσια γεύση της αγκινάρας με την οξύτητα του λεμονιού και την αλμυρή νότα των αντσούγιων, δημιουργώντας ένα εκλεπτυσμένο πρώτο πιάτο.

Runner Bean Salad with Artichoke: Μια δροσερή σαλάτα που συνδυάζει την τρυφερή γεύση των πράσινων φασολιών με την πλούσια γεύση της αγκινάρας, παρέχοντας ένα ελαφρύ και αναζωογονητικό πιάτο.

Undressed Crab with Cucumber Gazpacho: Ένα πιάτο που συνδυάζει την απαλή γεύση του καβουριού με τη δροσερή και αρωματική γκαζπάτσο, δημιουργώντας ένα απολαυστικό πιάτο για τους λάτρεις της θάλασσας.

Seabass Ceviche: Ένα αναζωογονητικό πιάτο που συνδυάζει την ανάλαφρη γεύση του λευκού ψαριού με τη φρεσκάδα των λεμονιών και των μυρωδικών, παρέχοντας μια εκλεπτυσμένη εμπειρία γεύσης.

Beef Tartar with Smoked Bone Marrow Mayonnaise: Ένα πιάτο με έντονη γεύση και αρωματική παρουσία, όπου η πλούσια γεύση του μοσχαρίσιου ταρτάρ συνδυάζεται με την κρεμώδη υφή της μαγιονέζας με καπνισμένο ζωμό.

Pan Fried Dover Sole with Mustard and Almonds: Ένα πιάτο που συνδυάζει την τρυφερή και αρωματική γεύση του φρέσκου ψαριού με την ελαφριά πικάντικη νότα της μουστάρδας και την τραγανή υφή των αμυγδάλων.

Seafood Paella: Μια παραδοσιακή παέλια που περιλαμβάνει μια πλούσια ποικιλία θαλασσινών και αρωματικών μπαχαρικών, προσφέροντας μια γευστική εξερεύνηση της ισπανικής κουζίνας.

Εκτός από το εντυπωσιακό μενού φαγητού, το LPM Restaurant & Bar Limassol προσφέρει επίσης ένα εκλεπτυσμένο cocktail menu με 12 δημιουργίες που είναι εμπνευσμένες από τη ζωή και το έργο του εκκεντρικού Γάλλου καλλιτέχνη, Ζαν Κοκτώ. Αυτά τα κοκτέιλ αναβιώνουν την Belle Epoque με το αμίμητο στυλ του Κοκτώ, προσφέροντας στους επισκέπτες μια αξέχαστη εμπειρία διασκέδασης και γευσιγνωσίας.

Επίσης είναι καλό να σημειώσουμε ότι πρόσφατα από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 6 μέχρι τις 8 το βράδυ, οι επισκέπτες του LPM, θα μπορούν να απολαμβάνουν το Cocktail Hour. Το Cocktail Hour στο LPM Restaurant & Bar προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία ποτού και γευστικών απολαύσεων σε ένα περιβάλλον που αναδεικνύει την κομψότητα και την απολαυστική ατμόσφαιρα του LPM. Οι επισκέπτες καλούνται να απολαύσουν μια εκλεκτή επιλογή από κοκτέιλ και κρασιά, σε μειωμένες τιμές, παρέα με λαχταριστά bites από το μοναδικό του μενού.

Είτε πρόκειται για ένα χαλαρό απόγευμα με φίλους και συναδέλφους, είτε για ένα ιδιαίτερο ραντεβού πριν το δείπνο, το Cocktail Hour στο LPM Restaurant & Bar είναι η ιδανική επιλογή για όσους επιζητούν να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία γεύσης και χαλάρωσης σε ένα από τα πιο κομψά και απολαυστικά μέρη της Λεμεσού.

Από την 1η Μαΐου, το LPM Restaurant & Bar θα ανοίξει το εξωτερικό του χώρο, προσφέροντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να απολαύσουν το μενού του σε ένα εκπληκτικό περιβάλλον. Το terrace του εστιατορίου προσφέρει μια εκπληκτική θέα στους καταπράσινους κήπους και τη θάλασσα, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα για μια αξέχαστη γευστική εμπειρία.

Το LPM Restaurant & Bar στο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, είναι παγκοσμίως γνωστό για την εκλεκτική του γαστρονομία και την ατμόσφαιρά του. Με μια θεαματική θέα στη θάλασσα και ένα εκλεπτυσμένο μενού που εμπνέεται από τη γαλλική κουζίνα της Ριβιέρας, το LPM δημιουργεί μια εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη.

 

Tags LPM Restaurant & Bar, Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, μενού


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0071 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0445 s // Total time: 0.0516 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X