15 Ioυλίου 2024 Δημοτικό Κηποθέατρο «Μάριος Τόκας» Λεμεσός


15 Ioυλίου 2024 Δημοτικό Κηποθέατρο «Μάριος Τόκας» Λεμεσός

ΙΜΑΝΥ και Voodoo Cello, ένας συγκλονιστικός διάλογος ανάμεσα σε μία μοναδική φωνή και οκτώ τσελίστες, ένα μαγικό ταξίδι από το σκοτάδι στο φως με οδηγό την αρχέγονη θηλυκή ενέργεια.

Για το Voodoo Cello, η Γαλλίδα soul ντίβα διασκευάζει ανεπανάληπτα από Madonna, Ed Sheeran και Elton John μέχρι Bonnie Tyler και Hozier. Το αποτέλεσμα είναι ένας ήχος που ακούγεται αυθόρμητος και ακατέργαστος χωρίς να είναι σκληρός, κρυστάλλινος χωρίς να είναι επιτηδευμένος. Με έναν εντελώς δικό της τρόπο, η ΙΜΑΝΥ βρίσκει τη φλέβα του ήχου που μας αγγίζει και μας εκπλήσσει, μας κάνει να αφεθούμε και να χαμογελάσουμε, να χορέψουμε ή να ονειρευτούμε.

ΒΙΟ

Η Nadia Mladjao ένιωθε από μικρή ότι μπορεί να κάνει τα πάντα. Σμίλεψε μια θέση για τον εαυτό της σε μια μεγάλη οικογένεια από τις Κομόρες, όπου πάντα κατάφερνε να ακούγεται η φωνή της. Δοκίμασε την τύχη της ως μοντέλο στη Νέα Υόρκη πριν το κάλεσμα από τη μουσική συμπαρασύρει τα πάντα στο πέρασμά του. Τότε η Nadia αξιοποίησε την πραγματική της δύναμη και ανέβηκε στη σκηνή ως Imany, ένα όνομα με ιδιαίτερη βαρύτητα, αφού σημαίνει Πίστη στα Σουαχίλι.

Imany - You Will Never Know (Clip Officiel)

https://youtu.be/L4tF9EnbcxU?si=VudCAzhtUwz1zGE0

Κυκλοφόρησε δύο άλμπουμ, το The Shape of a Broken Heart (2011) και το The Wrong Kind of War (2016), που συνδύαζαν τη soul και τη folk με πρωτόγνωρη ένταση, ενώ το τραγούδι της "Don't Be So Shy" για την ταινία Sous les jupes des filles, σε σκηνοθεσία Audrey Dana έγινε τεράστια επιτυχία.

Imany - Don't Be So Shy (Filatov & Karas Remix) / Official Music Video

https://youtu.be/b1_B-IKEufg?si=N_j4fWXvKeCXCDPB

To 2021 ήρθε το Voodoo Cello. «Αφού κατάφερα να γίνω μητέρα χωρίς να αφήσω στην άκρη τη δουλειά μου, αποφάσισα να σταματήσω να έχω αμφιβολίες. Να δεχτούμε την ιερή γυναικεία φωτιά ως υπολογίσιμη δύναμη. Δεν υπάρχει τίποτα που μια γυναίκα δεν μπορεί να κάνει». Το Voodoo Cello είναι απόδειξη: Ένα άλμπουμ που από τη σύλληψη μέχρι την εκτέλεση φέρει αποκλειστικά τη σφραγίδα της Imany.

Imany - Slow Down

https://youtu.be/Xuz6n0a64XY?si=q5zdGoym0RcgHQrh

Ως δημόσιο πρόσωπο, η Imany έσπασε τα ταμπού γύρω από την ενδομητρίωση αγωνιζόμενη στο πλευρό της ENDOmind, της Γαλλικής Ένωσης κατά της Ενδομητρίωσης. Mε αφορμή το δικό της προσωπικό ταξίδι με την πάθηση, η Imany μίλησε για την ευθύνη που έχει σαν καλλιτέχνης να χρησιμοποιεί το βήμα της για να προωθεί την ορατότητα και την ενημέρωση για λιγότερο γνωστά κοινωνικά θέματα που αντιμετωπίζουν κυρίως οι γυναίκες.

ΙMANY

 «Voodoo Cello»

15 Ιουλίου 2024

Δημοτικό Κηποθέατρο «Μάριος Τόκας»

Λεμεσός

Ακολουθήστε την IMANY:

Facebook | Instagram | YouTube

Website

Πληροφορίες Εισιτηρίων

Η προπώληση εισιτηρίων μόλις ξεκίνησε!

Σημεία Προπώλησης

Ηλεκτρονικά:ticketmaster.cy

Χορηγός Επικοινωνίας

ΡΑΔΙΟ ΠΡΩΤΟ

Tags No tags found


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0449 s (235 Queries.) // Parse time: 0.3310 s // Total time: 3.3759 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X