Θεόδωρος Μανιταράς – Άντια Στυλιανού: Matchy matchy looks στο Παρίσι


Θεόδωρος Μανιταράς – Άντια Στυλιανού: Matchy matchy looks στο Παρίσι

Ακολουθούν την πιο διαχρονική τάση της μόδας

Στο Παρίσι βρίσκονται αυτές τις ημέρες ο επιχειρηματίας και πολιτικός Θεόδωρος Μανιταράς και η γιατρός Άντια Στυλιανού απολαμβάνοντας κάποιες στιγμές μακριά από την καθημερινότητα. Πιθανότητα το ταξίδι αυτό να πραγματοποιείται και για να διευθετηθούν όλες οι λεπτομέρειες του γάμου τους, καθώς το ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στη γαλλική πρωτεύουσα στις αρχές Ιουνίου του τρέχοντος έτους.

Μέσα από αναρτήσεις που είδαμε στον προσωπικό λογαριασμό της Άντιας Στυλιανού στο Instagram, το ζευγάρι χθες βράδυ βρέθηκε στο πολυτελέστατο ξενοδοχείο Costes και όπως μπορούμε να δούμε από τις εικόνες οι δυο τους επέλεξαν matchy matchy outfits.

Συγκεκριμένα η Άντια Στυλιανού επέλεξε δημιουργίες με cut outs λεπτομέρειε στα μανίκια και στο τελείωμα της φούστας στο χρώμα του μαύρου το οποίο συνδύασε με μαύρο παλτό και μαύρα μποτάκια. Ο Θεόδωρος Μανιταράς επέλεξε ένα κομψό κοστούμι το οποίο συνδύασε με μαύρο ζιβάγκο ακολουθώντας και αυτός το total black look.

Το total black ντύσιμο ασκεί διαχρονικά γοητεία σε όλους όσοι αγαπούν την μόδα και διαθέτουν κομψό γούστο και ενημερωμένο στιλ. Αν ένα κομμάτι σε μαύρο χρώμα είναι ήδη κομψό, τότε ένα total black σύνολο μεγιστοποιεί τη κομψότητα αυτή και δίνει εκλεπτυσμένο χαρακτήρα, μυστήριο και fashion αισθητική στις εμφανίσεις.

Tags μόδα, fashion, στυλ, style, τασεις μόδας, Trends, αντια στυλιανου, θεοδωρος μανιταρας


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2360 s (231 Queries.) // Parse time: 0.4141 s // Total time: 3.6500 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X