Φιλίππα Καρσερά: Σου δείχνει πώς να φοράς το κοστούμι την άνοιξη


Φιλίππα Καρσερά: Σου δείχνει πώς να φοράς το κοστούμι την άνοιξη

Μπαίνουμε στη σεζόν που τα ρούχα μας αποκτούν μία πιο χαλαρή επισημότητα

Η άνοιξη και περισσότερο το καλοκαίρι επιβάλλουν στο στυλ μας να είμαστε λίγο πιο χαλαρές και άνετες, αφού και η ανεβασμένη διάθεση μας και η ψυχολογία μας με την άνοδο της θερμοκρασίας, μας επιτρέπουν να πειραματιζόμαστε περισσότερο με το ντύσιμό μας. Ένα κατεξοχήν σύνολο που φοράμε καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και που σε καθημερινή βάση έχει ταυτιστεί με το office look, είναι φυσικά το κοστούμι, που δημιουργεί ταυτόχρονα elegant και μοντέρνα σύνολα.

Τον χειμώνα το κλασικό αυτό outfit της γυναικείας γκαρνταρόμπας, είτε πρόκειται για το κλασικό κοστούμι είτε για ένα skirt suit, συνδυάζεται κυρίως με πουκάμισα σε πολυτελή υφάσματα ή με μπλούζες με πιο επίσημο χαρακτήρα ενώ για τη σεζόν που μπαίνει ο συνδυασμός του με απλά t-shirts που προσδίδουν και ένα coolness στο όλο ύφος είναι ότι πιο fresh και ότι πιο fashionable μπορείς να δημιουργήσεις σε μια εμφάνιση.

Γενικά ο σωστός συνδυασμός επίσημων δημιουργιών με πολύ καθημερινά κομμάτια σε looks δημιουργούν ένα πρωτότυπο αποτέλεσμα και δείχνουν αμέσως την ανεπτυγμένη fashion αισθητική που διαθέτεις.

Σε πρόσφατη εμφάνισή της και η Φιλίππα Καρσερά ακολούθησε το συγκεκριμένο κανόνα συνδυάζοντας το κοστούμι της με ένα απλό top δημιουργώντας μία mix & match εμφάνιση. Κλασικό blazer σε γήινη απόχρωση που ταίριαξε με το παντελόνι σε μαύρη απόχρωση και το off white απλό top για μία elegant androgynous εμφάνιση.

Δες την εμφάνιση στη madamefigaro.cy

Tags μόδα, fashion, στυλ, style, τασεις μόδας, Trends, φιλιππα καρσερα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5515 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2330 s // Total time: 2.7844 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X