Make-up trends: H JLo με την πιο κομψή και μοντέρνα εκδοχή του “mob wife aesthetic”


Make-up trends: H JLo με την πιο κομψή και μοντέρνα εκδοχή του “mob wife aesthetic”

Μια πιο εκλεπτυσμένη πρόταση μακιγιάζ για να υιοθετήσεις την πιο trendy τάση.

Η αισθητική του “mob wife” έχει γίνει παγκοσμίως το νέο beauty trend, γοητεύοντας τόσο τους λάτρεις της μόδας όσο και τους λάτρεις της ομορφιάς με το ξεχωριστό συνδυασμό της γοητείας και του σέξι look.

Με βάση τη γκλαμουράτη αύρα της vintage μαφιόζικης κουλτούρας, αυτή η τάση ενσαρκώνει τη χλιδή, την αυτοπεποίθηση και την αδιαπραγμάτευτη αίσθηση του στιλ. Tο mob wife aesthetic χαρακτηρίζεται από πολυτελή υφάσματα όπως το σατέν και το μετάξι, ρούχα που τονίζουν τις καμπύλες και μια έντονη επίδειξη αξεσουάρ, όπως τα υπερμεγέθη γυαλιά ηλίου, τα κοσμήματα και τα γούνινα παλτό.

Επιπλέον, η αισθητική αυτή επεκτείνεται πέρα από τη μόδα, διαπερνώντας το βασίλειο της ομορφιάς με την χαρακτηριστική γοητεία της. Το μακιγιάζ παίζει καθοριστικό ρόλο, με έμφαση στα σαγηνευτικά μάτια και τα αισθησιακά χείλη.

Η Jennifer Lopez, με τη διαχρονική κομψότητα της, έχει ενσαρκώσει αυτή την αισθητική, προσφέροντας μια πιο εκλεπτυσμένη εκδοχή. Οι απαλές μπρονζέ πινελιές στο πρόσωπο, τα διακριτικά αλλά σαγηνευτικά μάτια και τα glossy nude χείλη της ανεβάζουν το επίπεδο του “mob wife” και το μεταμορφώνει σε μια chic και elegant εμφάνιση.

Δες το ολοκληρωμένο look πιο κάτω:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Tags mob wife aesthetic, JLO, Jennifer Lopez, makeup, Ομορφια, ΤΑΣΕΙΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ, Μακιγιαζ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1330 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2313 s // Total time: 2.3643 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X