Αγγελίνα Γεωργίου: Ο Κύπριος σχεδιαστής που δημιούργησε το party dress του γάμου της


Αγγελίνα Γεωργίου: Ο Κύπριος σχεδιαστής που δημιούργησε το party dress του γάμου της

Ακολουθεί μία από τις πιο hot τάσεις των τελευταίων σεζόν

Ένας από τους πιο glamorous γάμους του 2024 πραγματοποιήθηκε στις 24 Φεβρουαρίου στη Λεμεσό. Ο Νίκος Ηλιάδης και η αγαπημένη του, Αγγελίνα Γεωργίου ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία στη Λεμεσό ενώ μετά το Μυστήριο ακολούθησε wedding dinner και party στο ξενοδοχείο Parklane a Luxury Collection Resort & Spa στη Λεμεσό.

Η νύφη έλαμπε μέσα στην εντυπωσιακή δημιουργία Elie Saab ενώ το beauty look της επιμελήθηκαν ο hair stylist, Παναγιώτης Ασσιώτης και ο make up artist, Βαλεντίνος Νικολάου. Κατά την διάρκεια του party, η Αγγελίνα Γεωργίου άλλαξε hair look καθώς οι ειδικοί που επιμελήθηκαν την εμφάνισή της δημιούργησαν ένα ανάλαφρο wavy look και επέλεξαν και ιδιαίτερο head band ενώ η ίδια επέλεξε να αλλάξει το νυφικό της φορώντας ένα party dress με φτερά που ταίριαζε με την περίσταση.

Η δημιουργία που έφερε την υπογραφή του Κύπριου σχεδιαστή Παντελή Μήτσου ήταν η ιδανική για ένα wedding party. Ήταν σε λευκό χρώμα και mini μήκος, εξολοκλήρου ραμμένη με φτερά και λαμπερές λεπτομέρειες, υλικά που χαρίζουν πολυτέλεια στις δημιουργείες και είναι και από τα κυρίαρχα trends των τελευταίων σεζόν, είχε ένα βαθύ ντεκολτέ ενώ στη μέση είχε ζώνη με πέτρες. Δες το φόρεμα εδώ.

 

 

Tags μόδα, fashion, στυλ, style, αγγελινα γεωργιου, Παντέλης Μήτσου, mitsu mitsu


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 4.3648 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2472 s // Total time: 4.6120 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X