Ντία Αρίστου: Με τολμηρό look στο show των Dolce & Gabbana στο Μιλάνο


Ντία Αρίστου: Με τολμηρό look στο show των Dolce & Gabbana στο Μιλάνο

Το bodice και το εντυπωσιακό coat που έκλεψαν τις εντυπώσεις

Στη πόλη του Μιλάνο συνεχίζει να χτυπά η καρδιά της μόδας αυτές τις ημέρες, αφού εκεί διεξάγεται η εβδομάδα μόδας με σημαντικούς οίκους και δημοφιλή fashion brands να παρουσιάζουν τις συλλογές τους για τον Χειμώνα του 2024. Χθες 24 Φεβρουαρίου σειρά είχε ο οίκος Dolce & Gabbana να δείξει στο κοινό που παρακολούθησε από κοντά ή και διαδικτυακά το fashion show με τις προτάσεις του.

Ανάμεσα στους παρευρισκομένους και η Ντία Αρίστου, η οποία ταξίδεψε ειδικά στην ιταλική πόλη για να παρευρεθεί στο εντυπωσιακό catwalk που στήθηκε για την περίσταση στη Viale Piave 24, σε ένα παλιό κινηματογράφο του 1940.

Η ενημερωμένη κυρία της μόδας του νησιού επέλεξε φυσικά head to toe items του ιταλικού οίκου δημιουργώντας ένα ultra fashionable και τολμηρό look. Όπως μπορείς να δεις από τις εικόνες η Ντία Αρίστου ακολούθησε τη no pants τάση επιλέγοντας ως μόνη δημιουργία του συνόλου ένα μαύρο bodice που συνδύασε με ένα εντυπωσιακό coat που κατάφερε φυσικά να κλέψει την παράσταση.

Τα αξεσουάρ που επέλεξε για να ολοκληρώσουν το look χάρισαν πινελιές λάμψης στο σύνολο δίνοντάς του ένα rock glam χαρακτήρα.

Δες την εμφάνισή της στη madamefigaro.cy

Tags μόδα, fashion, Trends, τασεις μόδας, ντια αριστου, Dolce & Gabbana


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3373 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2958 s // Total time: 2.6331 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X