Ηλίας Βρεττός: 6 χρόνια από το σοβαρό ατύχημα με το αυτοκίνητο - "Προσπαθώ να ξορκίσω το κακό" [εικόνα]


Ηλίας Βρεττός: 6 χρόνια από το σοβαρό ατύχημα με το αυτοκίνητο - "Προσπαθώ να ξορκίσω το κακό" [εικόνα]

"Όλα μπορούν να περάσουν αρκεί να έχουμε πίστη".

6 χρόνια συμπληρώθηκαν χθες, Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου, από εκείνη την ημέρα όπου ο Ηλίας Βρεττός είχε ένα σοβαρό τροχαίο με το αυτοκίνητό του.

Ο γνωστός τραγουδιστής με αφορμή αυτή την ημέρα θέλησε να αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, φωτογραφίες που βλέπουμε πρώτη φορά από τις ακτινογραφίες που του έκανε και απεικονίζουν τις λάμες που έχει σε χέρι, πόδι και λεκάνη.

Διαβάστε ακόμα:Τσακώσαμε τον Ηλία Βρεττό για lunch στη Λεμεσό [εικόνα & βίντεο]

 

Μάλιστα στο κείμενο της ανάρτησής του, έγραψε τα συγκινητικά έξης λόγια: "19/02 Αγία Φιλοθέη μου Μεγάλη η Χάρη σου!!!Σ´ευχαριστώ…6 χρόνια πέρασαν και όλα ακόμα μοιάζουν σαν χθες…Τα σίδερα μέσα μου που για πρώτη φορά σας δείχνω στα X-rays έτσι κι αλλιώς δεν με αφήνουν να ξεχαστώ. Όμως είμαι καλά και κυρίως είμαι εδώ!Ο λόγος που το κάνω αυτό είναι γιατί κάθε χρόνο τέτοια μέρα με πιάνουν τα φιλοσοφικά μου και προσπαθώ να ξορκίσω το κακό.Ταυτόχρονα όμως θέλω να περάσω το μήνυμα σε όσους περνάνε δύσκολα πως όλα μπορούν να περάσουν αρκεί να έχουμε πίστη, θετικότητα και διάθεση για καθημερινό ακατάπαυστο αγώνα.Πότε μην τα παρατήσεις, όσο δυνατά κι αν “χτυπήσεις”.Η ζωή έτσι κι αλλιώς είναι ένας συνεχής αγώνας με μικρά διαλείμματα ευτυχίας.Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας φιλαράκια μου που κάθε χρόνο μεγαλώνει". Δείτε το post:

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, ηλίας βρεττός, ατυχημα, αυτοκίνητο, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0062 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0350 s // Total time: 0.0412 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X