Σόλια Κυπριανού: Βρήκαμε στο online shop Asos το slip dress που φόρεσε σε βραδινή έξοδό της


Σόλια Κυπριανού: Βρήκαμε στο online shop Asos το slip dress που φόρεσε σε βραδινή έξοδό της

Το styling hack της για να μπορείς και εσύ να το φοράς άνετα και τον χειμώνα

Τα slip dresses, τα αισθησιακά, σατέν φορέματα σε mini, midi και maxi γραμμή, είναι από τα είδη ρούχων που μπορούμε να φοράμε όλες τις εποχές του χρόνου. Τον χειμώνα αποτελούν συνήθως κομμάτι κάποιου συνόλου που στηρίζεται στο layering και μπορείς να τα δεις φορεμένα μέσα από μάλλινες ζακέτες, oversized πουλόβερ ακόμα και πάνω από ζιβάγκο ή φούτερ. Εμπνευσμένο από τα σατέν νυχτικά των 20s είναι σέξι, ευκολοφόρετο και ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο. Πλέον το slip dress φοριέται από το πρωί ως το βράδυ, σε μία πληθώρα περιστάσεων: από την πρωινή βόλτα μέχρι το ραντεβού.

Αυτό το είδος φορέματος επέλεξε και η Σόλια Κυπριανού σε μία βραδινή έξοδό της δείχνοντας μας παράλληλα και το δικό της hack για το πώς μπορεί να δείχνει ακόμη πιο stylish σε ένα night look μιας βραδιάς του χειμώνα. Συγκεκριμένα το fashion girl του νησιού επέλεξε ένα slip dress του βρετανικού brand Rare London με ιδιαίτερο σχέδιο με λουλούδια που το κάνει να ξεχωρίζει.

Η ίδια το συνδύασε από μέσα με ένα lace top σε μαύρο χρώμα δημιουργώντας πραγματικά μια stylish εμφάνιση αφού κατάφερε να συνδυάσει δύο δυνατά κομμάτια της μόδας που ωστόσο κατάφεραν να συνδυαστούν αρμονικά μεταξύ τους και να δημιουργήσουν ένα ισορροπημένο στιλιστικά outfit.

Η όλη εμφάνιση ολοκληρώθηκε με τσάντα του fashion brand Self Portrait.

Το slip dress της Σόλια Κυπριανού μπορείς να το βρεις στο online shop Asos και μάλιστα βρίσκεται σε έκπτωση αυτή την περίοδο.

Tags μόδα, fashion, style, σολια κυπριανού


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7641 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2675 s // Total time: 3.0316 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X