Γιολίτη – Παπαδοπούλου: Το χρώμα που επέλεξαν σε κοινή τους βραδινή έξοδο


Γιολίτη – Παπαδοπούλου: Το χρώμα που επέλεξαν σε κοινή τους βραδινή έξοδο

Το χρώμα που κυριάρχησε τη φετινή σεζόν

Τα catwalks της σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2023-24, όρισαν το κόκκινο χρώμα ως το μεγάλο πρωταγωνιστή. Το all red αποτελούσε  τη νέα κυρίαρχη τάση προτείνοντας να υιοθετήσουμε το κόκκινο χρώμα σε total εμφανίσεις, από τα ρούχα μέχρι τα αξεσουάρ και το μακιγιάζ. Από τη φύση του το κόκκινο αιχμαλωτίζει τα βλέμματα και προσελκύει την προσοχή.

Το χρώμα του πάθους και του αισθησιασμού, για τον κόσμο της μόδας συμβολίζει την πολυτέλεια και την ομορφιά και ένα στοιχείο που εξάπτει τη φαντασία. Ένα από τα items σε κόκκινο χρώμα που αγαπήθηκε και φορέθηκε πολύ αυτή τη σεζόν ήταν φυσικά και το κόκκινο φόρεμα. Το κόκκινο φόρεμα θεωρείται iconic στην ιστορία της μόδας -ίσως όχι της ίδιας σπουδαιότητας όσο του μαύρου, σίγουρα ωστόσο ασκεί τεράστια επιρροή τόσο στη δουλειά των σχεδιαστών μόδας όσο και στις γυναίκες που το επιλέγουν όταν θέλουν να εντυπωσιάσουν και  να κλέψουν τα βλέμματα σε μία εμφάνισή τους.

Cool και σύγχρονο, chic και elegant είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι είναι και αγαπημένο δικό σου όπως και όλων των ενημερωμένων κυριών της μόδας και των influencers.

Κόκκινο φόρεμα επέλεξαν σε κοινή βραδινή τους έξοδο δύο ενημερωμένες κυρίες της μόδας του νησιού που ξεχωρίζουν για το στυλ τους και το γούστο τους. Έμιλυ Γιολίτη και Γιώτα Παπαδοπούλου κατάφεραν να ξεχωρίσουν με αυτή τους την επιλογή αφού ένα κόκκινο φόρεμα είναι απίστευτα φωτογενές, κολακευτικό και γοητευτικό ενώ παράλληλα χαρίζει αυτό το διακριτικό sexiness που αναμειγνύεται άψογα με την κομψότητα.

Tags μόδα, fashion, στυλ, style, τασεις μόδας, εμιλυ γιολιτη, Γιώτα Παπαδοπουλου, κοκκινο χρωμα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6176 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2908 s // Total time: 2.9084 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X