Βίκυ Καγιά: Με καρό σακάκι και τζιν παντελόνι σε ένα casual look που μπορείς να αντιγράψεις


Βίκυ Καγιά: Με καρό σακάκι και τζιν παντελόνι σε ένα casual look που μπορείς να αντιγράψεις

 Πως θα αναβαθμίσεις ένα καθημερινό outfit.

Η Βίκυ Καγιά είναι αρκετά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κυρίως στο Instagram, αφού μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της αρκετά στιγμιότυπα της καθημερινότητας. Συχνά μάλιστα, δημοσιεύσει φωτογραφίες από τα looks της, προσφέροντας στις γυναίκες που την ακολουθούν έμπνευση.

Αυτή τη φορά λοιπόν, η Βίκυ Καγιά δημοσίευσε ένα casual look, που είναι ιδανικό για αυτή την περίοδο, το οποίο μάλιστα δημιούργησε με κομμάτια που έχεις ήδη στη συλλογή σου. Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο και παρουσιάστρια συνδύασε ένα μπεζ πουλόβερ ζιβάγκο με τζιν παντελόνι και μπεζ sneakers. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα καρό σακάκι και μία μαύρη δερμάτινη τσάντα.

Το τζιν είναι ένα από τα staples της γυναικείας γκαρνταρόμπας και ένα από τα bottoms που πρωταγωνιστούν στις “στολές” που δημιουργούν οι περισσότερες γυναίκες στην καθημερινότητά τους. Η Βίκυ Καγιά προτείνει να εμπλουτίσεις τη γκαρνταρόμπα σου με ένα τζιν σε γκρι απόχρωση, το οποίο είναι μία πολύ κομψή επιλογή. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως έχουν και τα καρό σακάκια, αφού αποπνέουν έναν αέρα διαχρονικής κομψότητας και έχουν την ικανότητα να αναβαθμίζουν μία εμφάνιση.

Το look της Βίκυς Καγιά:

Πηγή: madamefigaro.gr

Tags βικυ καγια, μόδα, τασεις μόδας, Trends


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2771 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2402 s // Total time: 2.5173 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X