Ευγενία Κασσιανίδου – Jan Lecjaks: Matchy – matchy εμφάνιση για το ζευγάρι


Ευγενία Κασσιανίδου – Jan Lecjaks: Matchy – matchy εμφάνιση για το ζευγάρι

Tο χρώμα που επέλεξαν και οι δύο

Στο εξωτερικό πολύ συχνά βλέπουμε ζευγάρια διασήμων να εμφανίζονται με matchy-matchy στυλ, δηλαδή να επιλέγουν παρόμοια ρούχα για τις εμφανίσεις τους, κάτι που το βλέπουμε να συμβαίνει κάποιες φορές και στην Κύπρο, καθώς αγαπημένα ζευγάρια του νησιού εμφανίζονται με σύνολά που έχουν είτε τους ίδιους χρωματισμούς είτε το ίδιο ύφασμα.

Τελευταία περίπτωση η Ευγενία Κασσιανίδου και ο σύντροφός της Jan Lecjacks οι οποίοι πρόσφατα βρέθηκαν στο Maison Anemi στη Λεμεσό για να απολαύσουν το δείπνο τους αλλά και για να δουν την έκθεση “This Must Be The Place” του ψηφιακού καλλιτέχνη Slasky με έδρα τη Ρώμη σε επιμέλεια της Έμιλυς Γιολίτη.

Όπως μπορείς να δεις και εσύ από την εικόνα που μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ευγενία Κασσιανίδου, τόσο η ίδια όσο και ο σύντροφός της επέλεξαν total white looks δημιουργώντας matchy – matchy looks. Το ύφος των συνόλων ήταν casual με το λευκό γούνινο παλτό της Ευγενίας Κασσιανίδου και η λευκή εσάρπα Louis Vuitton να κλέβει τις εντυπώσεις.

To λευκό έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές μας, γιατί αποπνέει κομψότητα και πολυτέλεια άλλη εποχής. Το ίδιο το λευκό στην πραγματικότητα δεν έχει εποχή -είναι διαχρονικό. Για αυτό και μπορεί να δείχνει εξίσου κομψό τον χειμώνα, όπως και το καλοκαίρι. Το total white τον χειμώνα είναι cozy και σοφιστικέ. Το μυστικό είναι να πειραματιστείς με διαφορετικές υφές και λεπτομέρειες αλλά και με καλής ποιότητας υφάσματα.

Tags Jan Lecjacks, ευγενια κασσιανιδου, μόδα, fashion, στυλ, Trends, τασεις μόδας, total whte looks


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4122 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2381 s // Total time: 2.6504 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X