Low buns: Πως θα δημιουργήσεις το απόλυτο girly χτένισμα της Σύλβιας Μαυροπούλου


Low buns: Πως θα δημιουργήσεις το απόλυτο girly χτένισμα της Σύλβιας Μαυροπούλου

Ένα εύκολο και πρακτικό χτένισμα για κάθε ώρα της ημέρας.

Η δημιουργία ενός καινούριου χτενίσματος για την κάθε γυναίκα είναι μια όμορφη εμπειρία που μπορεί να την κάνει να αισθάνεται όμορφα και να της χαρίσει αυτοπεποίθηση.

Σίγουρα όμως η εύρεση ενός εύκολου, πρακτικού αλλά και stylish χτενίσματος που μπορείς να “φοράς” κάθε μέρα ίσως να είναι λίγο δύσκολη.

Η Σύλβια Μαυροπούλου, σου δίνει την τέλεια πρόταση για ένα εύκολο girly χτένισμα το οποίο μπορεί να αντικαταστήσει το κλασικό ponytail – τα low buns.

Τα low buns, ανήκουν στην ίδια φιλοσοφία με την αλογουρά αν σκεφτείς ότι και αυτό το χτένισμα κρατά τα μαλλιά μακριά από το πρόσωπο, με τη διαφορά οτι προσδίδει ένα trendy girly vibe.

How to:

Άρχισε κάνοντας χωρίστρα στη μέση και χτένισε καλά τα μαλλιά σου. Στη συνέχεια, εφάρμοσε έναν styling αφρό έτσι ώστε να δημιουργήσεις το sleek φινίρισμα στο πάνω μέρος της κεφαλής. Έπειτα, στριφογύρισε και τύλιξε την κάθε τούφα στο κάτω μέρος του κεφαλιού και στερέωσε την με ένα λαστιχάκι ή με φουρκέτες. Η διαδικασία θα σου πάρει περίπου 8-10 λεπτά και το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.

Tags Ομορφια, μαλλιά, χτενισμα, low buns, hair, Σύλβια Μαυροπούλου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.6482 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3276 s // Total time: 3.9758 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X