Έλλη Κοκκίνου: "Αισθανόμουν αποτυχημένη γυναίκα, μητέρα και σύζυγος - Είχα την βοήθεια ειδικού"


Έλλη Κοκκίνου: "Αισθανόμουν αποτυχημένη γυναίκα, μητέρα και σύζυγος - Είχα την βοήθεια ειδικού"

Το διαζύγιο, ο χωρισμός με τον Γιώργο Μπόγρη, και η ζωή με τον έφηβο γιο της.

Συνέντευξη στην Όλγα Λαφαζάνη και στην εκπομπή "Happy Day" πετύχαμε να παραχωρεί η Έλλη Κοκκίνου, το πρωί της Τρίτης, 19 Δεκεμβρίου.

Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην καλλιτεχνική της πορεία στο τραγούδι όπως επίσης στον έφηβο γιο της, Αλέξανδρο, στο διαζύγιο της καθώς και στον χωρισμό της.

Διαβάστε ακόμα: Αίας Μανθόπουλος: Συγκινεί η 18χρονη κόρη του αποκαλύπτοντας το πρόβλημα υγείας της [εικόνες]

Η ίδια μάλιστα αναφέρθηκε και στο διαζύγιο της με τον Παναγιώτη Βασιλειάδη, σχολιάζοντας τα εξής: "Το παιδί ήταν πολύ μικρό και δεν είχε μνήμες. Η μητέρα μου ήταν βράχος σε όλο αυτό που περνούσα τότε, η αποτυχία που αισθανόμουν τότε σαν γυναίκα, σαν μητέρα, αισθανόμουν αποτυχημένη και ως σύζυγος.Η μητέρα μου και ο πατέρας μου το είχαν διαχειριστεί πάρα πολύ καλά. Κάποια βράδια που ήμουν μόνη μου, ένιωσα την απογοήτευση από τον εαυτό μου. Είχα ανθρώπους γύρω μου που με βοήθησαν και με στήριξα, είχα και την βοήθεια ειδικού".

Για τον χωρισμό με τον Γιώργο Μπόγρη, ανέφερε: "Ήταν κάτι που επιδίωξα, δεν υπήρχε λόγος. Έχω αποφασίσει ότι θέλω να είμαι πάρα πολύ λακωνική σε αυτό το θέμα. Προτιμώ όταν είμαι σε μια σχέση να μη μαθαίνεταi".

Για την καθημερινότητα με τον γιο της, Αλέξανδρο, δήλωσε: "Όταν ήταν μικρός εκνευριζότανε πάρα πολύ, δεν ήθελε να με πλησιάζουν, τώρα όμως γελάει. Περνάμε πολύ ωραία οι δυο μας στο σπίτι. Σέβομαι πολύ τον χρόνο του και τον χώρο του που θέλει να έχει".

Tags ελλη κοκκινου, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4124 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2552 s // Total time: 2.6677 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X