Ηλίας Βρεττός: Η αποκάλυψη για την πρόταση γάμου: "Η οικογένεια και οι φίλοι μου είχαν θορυβηθεί"


Ηλίας Βρεττός: Η αποκάλυψη για την πρόταση γάμου: "Η οικογένεια και οι φίλοι μου είχαν θορυβηθεί"

Η επιθυμία να γίνουν γονείς. 

Την πρώτη τους κοινή συνέντευξη παραχώρησαν ο Ηλίας Βρεττός και η σύζυγός του, Αναστασία Δεληγιάννη, στο περιοδικό "hello".

O γνωστός Έλληνας τραγουδιστής και η personal trainer μεταξύ όλων όσων αναφέρθηκαν, εξέφρασαν την επιθυμία τους να αποκτήσουν σύντομα το πρώτο τους μωράκι.

Διαβάστε ακόμα: Κατερίνα Λάσπα - Νεκτάριος Νικολόπουλος: Χωρισμός "βόμβα" μετά από 14 χρόνια γάμου [βίντεο]

Η συζυγος του Ηλία Βρεττού αποκάλυψε τα ακόλουθα: "Καθώς ακόμη είμαστε οι δυο μας, μπορώ να τον ακολουθήσω στις εμφανίσεις του. Ίσως όχι πάντα, γιατί εργάζομαι ως personal trainer και, όταν έχω πρωινό μάθημα, δεν μπορώ να ξενυχτήσω. Επιπλέον, όταν με το καλό αποκτήσουμε παιδάκι, είμαι συνειδητοποιημένη στο ότι δεν θα μπορώ να τον ακολουθώ – για παράδειγμα, στις γιορτές δεν θα είμαστε μαζί, αλλά ξέρω ότι όλες τις υπόλοιπες ημέρες θα είμαστε παρέα". 


Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής πρόσθεσε τα εξής: "Πρέπει να ταιριάξει και το timing δύο ανθρώπων για να είναι μαζί. Καταφέραμε να έρθουμε κοντά και, στους πρώτους δυόμιση μήνες της σχέσης μας, της έκανα πρόταση γάμου. Έκανα πολύ γρήγορα βήματα, η οικογένεια και οι φίλοι μου είχαν θορυβηθεί, αλλά εγώ έβλεπα πολύ καθαρά. Ήμουν σε θέση λόγω εμπειριών αλλά και λόγω momentum να καταλάβω από νωρίς ότι είναι η γυναίκα της ζωής μου".

Tags ηλίας βρεττός, ΣΥΖΥΓΟΣ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5218 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2827 s // Total time: 2.8045 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X