Οι ιδανικές επιλογές διαμονής στην καρδιά της Αθήνας 


Οι ιδανικές επιλογές διαμονής στην καρδιά της Αθήνας 

Έξι stylish προτάσεις για τις “αποδράσεις” σου στην ελληνική πρωτεύουσα. 

Η απόδραση στην Αθήνα ξεκινάει από τη διαμονή σε ένα Brown Hotel στην ανανεωμένη καρδιά της πόλης, στην Ομόνοια

Τα Brown Hotels δημιουργούν ξενοδοχεία που όχι μόνο προβάλλουν στους ταξιδιώτες την αυθεντική κουλτούρα και την ενεργητικότητα του προορισμού, αλλά και, επανασυστήνουν στους ίδιους τους κατοίκους τη νυχτερινή ζωή της πόλης και τις μοναδικές γειτονιές της. Κάθε ένα από τα ξενοδοχεία της αλυσίδας είναι μοναδικό, με αισθητική εμπνευσμένη από τον ιδιαίτερο παλμό της πόλης και συνυφασμένο με το μοναδικό της χρώμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μήπως έχεις ανάγκη από ένα ταξιδάκι στην πρωτεύουσα; Χρειάζεται να πεταχτείς μέχρι την Αθήνα για μία επαγγελματική συνάντηση; Για όποιον λόγο και αν σκοπεύεις να επισκεφθείς την Αθήνα, ένα από τα 6 urban ξενοδοχεία της Brown Hotels Collection στο κέντρο της πόλης, είναι το σημείο εκκίνησης για να ζήσεις μία αξέχαστη διαμονή, απολαμβάνοντας μια διαφορετική εμπειρία διαμονής με εντυπωσιακά rooftops με jacuzzi, pool, spa, talk of the town parties, υπέροχη θέα και το καλύτερο πρωινό της πόλης. Βγαίνεις, ανακαλύπτεις, βιώνεις το feeling, δοκιμάζεις γεύσεις και τοπικά προϊόντα όπως θα έκαναν οι locals μιας πόλης.

Τοποθετημένα στρατηγικά στα πιο ενδιαφέροντα σημεία της πρωτεύουσας, τα 6 ξενοδοχεία είναι το κλειδί για να βιώσει κάποιος τα σύγχρονα trends, να ζήσει την πρωτεύουσα σαν ντόπιος και να ανακαλύψει τα μυστικά της. 

Εμείς επισκεφθήκαμε τα 6 μοναδικά ξενοδοχεία urban αισθητικής που λειτουργούν στο κέντρο της πόλης και σας τα παρουσιάζουμε πιο κάτω: 

Το Βrown Acropol ξεχωρίζει για το 70s χαρακτήρα, την ρετρό ατμόσφαιρα και το παραδεισένιο rooftop με εστιατόριο και θέα την Ακρόπολη. Αποτελείται από 164 υψηλής αισθητικής δωμάτια και σουίτες, spa, γυμναστήριο, cocktail bar, βιβλιοθήκη, meetings rooms και 4 υπαίθρια τζακούζι κάτω από τον Αθηναϊκό ουρανό. 

To εστιατόριο που βρίσκεται στο ψηλότερο σημείο του ξενοδοχείου ξεχωρίζει για το αστικό στυλ, την ευχάριστη ατμόσφαιρα, τις ιδιαίτερες γεύσεις και φυσικά την εντυπωσιακή θέα του προς την Ακρόπολη. Το menu βασίζεται στις ποιοτικές πρώτες ύλες και οι λίστες κρασιών spirits και cocktails συμπληρώνουν ένα ολοκληρωμένο σύνολο προτάσεων από τις 18:00 – 23:00. 

Το Brown Lighthouse Athens που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, είναι η αφετηρία για να ανακαλύψει κανείς τις γειτονιές της Aθήνας για shopping και διασκέδαση και να απολαύσει το καλύτερο πρωινό της πόλης. Aπέναντι από την πλατεία Ομονοίας, ισορροπεί μεταξύ της glamour αισθητικής, της αυθεντικότητας και του καινοτόμου design. Τα 199 δωμάτιά του έχουν έναν ξεχωριστό χαρακτήρα, καθώς το στιλ τους είναι βασισμένο στη μινιμαλιστική παλέτα, τα vintage αντικείμενα, σύγχρονα baroque στοιχεία και τις μαύρες και χρυσές λεπτομέρειες. Εκεί, θα βρείτε ένα all day café bar-restaurant με θέα την πλατεία, rooftop bar με πισίνα και 360 θέα, σύγχρονο γυμναστήριο αλλά και spa. Εκτός αυτών, το ξενοδοχείο έχει μετατραπεί και σε hotspot για όσους αναζητούν τη διασκέδαση στην πόλη, λόγω των ξεχωριστών parties που φιλοξενεί. Αποτελεί το τέλειο σημείο εκκίνησης για να εξερευνήσετε την Αθήνα, καθώς βρίσκεται στην "καρδιά" της. 

Το Dave Red Athens, με 87 δωμάτια με industrial αισθητική, ρετρό playroom με μπιλιάρδο, βιβλιοθήκη, rooftop με τζακούζι και ξαπλώστρες φέρνει μια αύρα Βερολίνου στο κέντρο της Αθήνας.  Θα το λατρέψεις για την αισθητική του αλλά και το ότι προσφέρει μία μοναδική εμπειρία διασκέδασης και φιλοξενίας με το ιδιωτικό του γυμναστήριο, το ατμοσφαιρικό treatment room και το Underground Club για parties και private εκδηλώσεις.
 
Το Βrown Kubic τοποθετημένο δίπλα στο Εθνικό Θέατρο, με 112 δωμάτια, bar-restaurant, treatment room και meetings rooms αποτελεί την ιδανική επιλογή για οικογένειες ή και για τους business ταξιδιώτες. Το ξενοδοχείο βρίσκεται ανάμεσα στο μετρό Ομόνοιας και Μεταξουργείου γεγονός που καθιστά εύκολη την πρόσβαση. Ακόμα, είναι κοντά σε πολλά θέατρα κάτι που σημαίνει ότι ο καθένας μας μπορεί να ζήσει μία μαγική και δημιουργική βραδιά παρακολουθώντας κάποιο θεατρικό έργο ή να απολαύσει ένα γεύμα ή ένα ποτό στα καφέ και στα εστιατόρια που βρίσκονται κοντά. Ο χώρος είναι φωτεινός, πολύχρωμος, urban και minimal αισθητικής ενώ λεπτομέρειες στη διακόσμηση δίνουν πινελιές πολυτέλειας, χωρίς υπερβολές.

Τοποθετημένο στην πιο ωραία γειτονιά της πόλης, ακριβώς δίπλα από την Ερμού και πολύ κοντά στην Πλάκα, στην οδό Πετράκη,  το ρομαντικό Villa Brown Ermou σε συνεπαίρνει με την σικ και κομψή αισθητική. Στο ισόγειο θα βρεις το απόλυτο παριζιάνικο spot, για brunch ή after office bites and drinks από τις 12:00 23:00 και rooftop με θέα την Ακρόπολη. 

Βrown Spices – opening soon: Στην οδό Ευριπίδου, σε απόσταση αναπνοής από τις πιο αυθεντικές γειτονιές της Αθήνας, το Μοναστηράκι και την Ομόνοια και εύκολα προσβάσιμο, το Βrown Spices σας καλεί σε ένα ταξίδι γεύσεων, χρωμάτων και αρωμάτων. H αφετηρία για να ανακαλύψει ο επισκέπτης, τους ιστορικότερους δρόμους του κέντρου, τα εμπορικά μαγαζιά, second - hand shops, τις μικρές βιοτεχνίες, αντικερί, τα παραδοσιακά και ιστορικά φαγάδικα της Αθήνας μέσα από στενά δρομάκια γεμάτα ενέργεια, μαγαζιά, Αθηναίους, τουρίστες και…street art. 

Το ξενοδοχείο αποτελείται από δύο κτίρια, τα οποία ενώνονται από μία μακριά στοά δημιουργώντας ένα αίθριο ανάμεσά τους από το οποίο αιωρείται μια εντυπωσιακή και διάφανη πισίνα. ‘Ενας industrial χώρος minimal αισθητικής με 63 δωμάτια. Ανάμεσα στις υπηρεσίες που παρέχει το ξενοδοχείο, ο καθένας μπορεί να βρει ότι αναζητά για την απόλυτη χαλάρωσή του, όπως μασάζ, σπα, χαμάμ, και μια σειρά φυσικών θεραπειών για την απόλυτη εμπειρία ευεξίας και αναζωογόνησης , καθώς και σύγχρονο γυμναστήριο σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο Πλούσιες επιλογές για φαγητό και ποτό προσφέρονται όλες τις ώρες τις ημέρας σε ένα open kitchen χώρο. Επιπλέον, το Brown Spices διαθέτει meeting room ιδανικό για επαγγελματικές συσκέψεις. 

Website: https://brownhotels.com/athens

Tags Brown Hotel


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0428 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0533 s // Total time: 0.0960 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X