Εβελίνα Σκίτσκο: Η πρόταση της για ένα λαμπερό καθημερινό beauty look


Εβελίνα Σκίτσκο: Η πρόταση της για ένα λαμπερό καθημερινό beauty look

Kαι πως να το αντιγράψεις.

Ξυπνάς το πρωί και καθώς ετοιμάζεσαι για να αδράξεις τη μέρα σκέφτεσαι πως θα κάνεις το χτένισμα σου και πως θα κάνεις το πρόσωπο σου να φαίνεται πιο ξεκούραστο και γεμάτο λάμψη.

Το κλειδί βρίσκεται στην πρακτικότητα και την απλότητα. Δηλαδή, όσο πιο απλό είναι το μακιγιάζ και το χτένισμα σου τόσο πιο effortless θα φαίνεται. Δεν σημαίνει όμως οτι το απλό δεν είναι και εντυπωσιακό.

Το γνωστό μοντέλο Εβελίνα Σκίσκο το αποδεικνύει αυτό με την πρόσφατη εμφάνιση της. Υιοθέτησε ένα χτένισμα που βρίσκεται στις top τάσεις αυτό τον καιρό και ένα μακιγιάζ που ναι μεν, είναι απλό αλλά χαρίζει στο πρόσωπο μια απέραντη λάμψη που φαίνεται να πηγάζει από μέσα της!

How to

Αντίγραψε το hairlook της πιάνοντας τα μαλλιά σου σε μια σφιχτή αλογοουρά κάνοντας πρώτα χωρίστρα στη μέση. Αν θες, μπορείς να αφήσεις δύο τούφες μπροστά για να πλαισιώνουν το πρόσωπο σου. Με μια λακ μαλλιών στερέωσε το χτένισμα σου για να φαίνεται πιο αυστηρό. Αντί για λακ, μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις ένα τζελ μαλλιών για styling.

Για το μακιγιάζ, το κλειδί είναι η λάμψη. Μην “βαρύνεις” το look σου με σκιές ματιών. Αντ’ αυτού δώσε λάμψη στο βλέμμα με λίγο κονσίλερ κάτω από τα μάτια και τόνισε τα με μάσκαρα. Εφάρμοσε στο πρόσωπο το φον ντε τεν της επιλογής σου και δώσε λάμψη στα ψηλότερα σημεία του προσώπου όπως τα κόκαλα πάνω από τα μάγουλα, τη μύτη και πάνω από τα χείλη, με λίγο highlighter. Για ρουζ επέλεξε μια απόχρωση ροζ έτσι ώστε να κάνεις πιο girly το αποτέλεσμα. Ένα απαλό ροζ glossy κραγιόν (ή ένα plumping gloss) θα ολοκληρώσει την εμφάνιση σου.

 

Tags beauty, face, makeup, hairstyle, εβελινα σκιτσκο, Ομορφια, Μακιγιαζ, χτενισμα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7425 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2987 s // Total time: 3.0412 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X