Σοβαρό τροχαίο και πάλι για τον Ηλία Βρεττό - Διαλύθηκε η μηχανή του [εικόνες]


Σοβαρό τροχαίο και πάλι για τον Ηλία Βρεττό - Διαλύθηκε η μηχανή του [εικόνες]

Ποια είναι η κατάσταση υγείας του;

Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη ξανά ο Ηλίας Βρεττός, οδηγώντας τη μηχανή του, το βράδυ της Παρασκευής, 3 Νοεμβρίου, στην Γλυφάδα. 

Ο Έλληνας τραγουδιστής, ενημέρωσε τους ακόλουθούς του στο instagram, για το συμβάν αυτό, αναρτώντας εικόνα από το σημείο στο οποίο έγινε το ατύχημα, δείχνοντάς μας την κατεστραμμένη μηχανή του, πεσμένη στο δρόμο.

Διαβάστε ακόμα:Έλληνας τραγουδιστής δηλώνει: "Είχα έρθει αγκαλιά με τον θάνατο" [βίντεο]

Ο ίδιος έγραψε τα εξής στο συγκεκριμένο story, καθησυχάζοντας τους followers του για την κατάσταση της υγείας του: "Καλά μου μπήκε ο μήνας! Ευτυχώς τη γλίτωσα φτηνά. Όσο για τη μηχανή πάει".

Στη συνέχεια, ο Ηλίας Βρεττός σε επόμενη ανάρτησή του στο instagram, διαβεβαίωσε τους πάντες πως αυτό που τον έσωσε ήταν το κράνος του, γράφοντας: "Από το προηγούμενο story καταλαβαίνετε ότι είχα ένα τρακάρισμα σήμερα πριν από λίγο αρκετά σοβαρό στην Γλυφάδα. Ευτυχώς την γλίτωσα φτηνά, επειδή φορούσα κράνος. Πάντα να φοράμε κράνος! Μόνο αυτό. Είμαι καλά, έχω λίγες γρατζουνιές. Δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας και καλό μήνα".

Θυμίζουμε πως πριν από πέντε χρόνια, ο τραγουδιστής είχε ένα εξαιρετικά σοβαρό τροχαίο ατύχημα που παρ’ ολίγον να του στοιχίσει τη ζωή, πάλι με μηχανή. Δείτε τις εικόνες στην gallery πιο κάτω:

Tags ηλίας βρεττός, μηχανη, ατυχημα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0046 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0318 s // Total time: 0.0364 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X