Κωνσταντίνος Αργυρός: Επισκέφθηκε ελληνόφωνο σχολείο στην Αφρική και το μετέτρεψε σε "μπουζούκια" [βίντεο]


Κωνσταντίνος Αργυρός: Επισκέφθηκε ελληνόφωνο σχολείο στην Αφρική και το μετέτρεψε σε "μπουζούκια" [βίντεο]

Όλες οι συγκινητικές στιγμές που μοιράστηκε με τους followers του. 

Για επαγγελματικές υποχρεώσεις βρίσκεται στη Νότια Αφρική, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, τις τελευταίες ημέρες. 

Ο Έλληνας τραγουδιστής μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, φροντίζει να μοιράζεται μαζί μας τα όσα περιλαμβάνει το πρόγραμμά του εκεί, ενώ πρόσφατα μάλιστα μας έδειξε και το night out που είχε με τη μητέρα του, Φωτεινή, 

Μετά το safari που προηγήθηκε, o Κωνσταντίνος Αργυρός χθες, Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου, επισκέφθηκε ελληνόφωνο σχολείο της περιοχής, όπου μέσα από instapost που αναρτήθηκε από τον ίδιο τον καλλιτέχνη, βλέπουμε τις εκπλήξεις που του επεφύλαξαν εκεί οι μαθητές. 

Διαβάστε ακόμα: Κωνσταντίνος Αργυρός: Night out στην Αφρική με τη μητέρα του - Η σπάνια δημοσίευση στα social media [εικόνα]

Συγκεκριμένα, τόσο οι μαθητές όσο και ο τραγουδιστής τραγούδησαν με τη ψυχή τους το κομμάτι "Ελπίδα", ενώ επίσης ξεχωρίζει και η ερμηνεία του Κωνσταντίνου Αργυρού με το κομμάτι "Αθήνα μου", με μαθητές να χορεύουν ζεϊμπέκικο, και τον καλλιτέχνη να αναφέρει πως μετέτρεψε το σχολείο σε μπουζούκια. 

Στη λεζάντα της δημοσίευσής του, έγραψε τα εξής ακόλουθα: "Πόση χαρά, πόση αγάπη σε αυτά τα παιδιά που κρατάνε τις αξίες, την παράδοση και την Ελληνική ψυχή και καρδιά ψηλά!!! I am so proud of you", με τους followers του να του αφήνουν σχόλια πως έχουν συγκινηθεί. Δείτε το βίντεο:

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, κωνσταντινος αργυρος, παιδια, νοτια αφρικη, σχολειο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9557 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3248 s // Total time: 3.2805 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X