Πέγκυ Ζήνα: Μιλάει για τον σύζυγό της ως πατέρα και “στάζουν μέλι” τα λόγια της [βίντεο] 


Πέγκυ Ζήνα: Μιλάει για τον σύζυγό της ως πατέρα και “στάζουν μέλι” τα λόγια της [βίντεο] 

“Χαίρομαι που έκανα με αυτόν τον άνθρωπο το παιδί μου”  

Η Πέγκυ Ζήνα βρέθηκε πρόσφατα στο νησί μας καθώς συμμετείχε στα 18α βραβεία Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς που παρουσίασε η Estée Lauder. 

Διαβάστε ακόμα: Μαρία Μπακοδήμου: Η σχέση με τα κορίτσια των γιων της [βίντεο]

Η κάμερα της εκπομπής του ΣΙΓΜΑ “Ήρθε κι έδεσε” και η Γιώτα Δαμιανού εντόπισαν την τραγουδίστρια στα παρασκήνια στις πρόβες, η οποία αναφέρθηκε με πολύ τρυφερά λόγια στην κόρη και στον σύζυγό της, Γιώργο Λύρα.

“Μετά την κόρη μου, η πηγή έμπνευσής μου ήταν η κόρη μου για να μπορέσω να την κάνω περήφανη […] Είναι δύσκολη εποχή. Οι προσλαμβάνουσες είναι τελείως διαφορετικές από τη δική μας γενιά. Τα social media κάνουν τα παιδιά λίγο πιο έξυπνα και πιο προχωρημένα, αλλά δίνουν και πάρα πολλά λάθος πρότυπα που σε αυτό καλείται μία μαμά να φέρει την ισορροπία”, είπε η Πέγκυ Ζήνα αναφερόμενη στην κόρη της.

Κατόπιν, μιλώντας για τον σύζυγό της, τον εκθείασε ως μπαμπά, λέγοντας: “Είναι ένας μπαμπάς αθεράπευτα ερωτευμένος με την κόρη του […] Ο μπαμπάς της είναι πάρα πολύ δοτικός με την Ηλέκτρα και είναι κάτι που με έχει κάνει να τον αγαπήσω κι άλλο. Χαίρομαι που έκανα με αυτόν τον άνθρωπο το παιδί μου γιατί είναι πάρα πολύ καλός μπαμπάς”. Δείτε το σχετικό βίντεο

Tags πεγκυ ζηνα, διασημοι, γιώργος λύρασ, κόρη, Ηλέκτρα, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0053 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0426 s // Total time: 0.0479 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X