Νιόβη Χαραλάμπους: Συγκινημένη αφιέρωσε το βραβείο της στα MFA στη μητέρα της που έχασε πρόσφατα [βίντεο]


Νιόβη Χαραλάμπους: Συγκινημένη αφιέρωσε το βραβείο της στα MFA στη μητέρα της που έχασε πρόσφατα [βίντεο]

Με τρεμάμενη φωνή αναφέρθηκε στην εκλιπούσα μανούλα της, Μαρία Μίχα.   

Το βράδυ της Τετάρτης, 11 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η 18η απονομή των βραβείων “Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς” που παρουσιάζει η Estée Lauder. 

Διαβάστε ακόμα: Madame Figaro Awards: Αυτές είναι οι 12 “Γυναίκες της Χρονιάς 2023”

Ηθοποιός της χρονιάς αναδείχθηκε η Νιόβη Χαραλάμπους η οποία συγκινημένη ανέβηκε στη σκηνή και παρέλαβε το βραβείο από τη Χριστίνα Παυλίδου και την Αννίτα Σαντοριναίου. 

Η συναισθηματική φόρτιση για την ηθοποιό ήταν μεγάλη καθώς αφιέρωσε τη βράβευσή της στη μητέρα της και επίσης ηθοποιό Μαρία Μίχα που “έφυγε” πρόσφατα από τη ζωή.

“Κάνουμε όντως ένα πολύ ιδιαίτερο επάγγελμα και για μας κάθε φορά είναι μία μεγάλη πρόκληση. Κάποιες φορές τα καταφέρνουμε, κάποιες φορές όχι. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που έχουν σταθεί δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια. Την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τους συναδέλφους, τους συνεργάτες και θα ήθελα να αφιερώσω αυτό το βραβείο στη μανούλα μου που απεβίωσε πρόσφατα, τη Μαρία Μίχα που είμαι σίγουρη ότι θα χαίρεται πάρα πολύ γι’ αυτό”, είπε η βραβευθείσα ηθοποιός. Δείτε το σχετικό βίντεο


 

Tags Νιόβη Χαραλάμπους, Ηθοποιός, madame figaro 2023, madame figaro γυναικες της χρονιας, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0153 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2815 s // Total time: 3.2968 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X