Δέσποινα Τζιαπούρα: Oλοκλήρωσε ένα casual chic look με τη πιο hot τσάντα αυτή τη στιγμή


Δέσποινα Τζιαπούρα: Oλοκλήρωσε ένα casual chic look με τη πιο hot τσάντα αυτή τη στιγμή

H Chanel 22 αποκτά φανατικό κοινό

Το νέο σχέδιο που προστέθηκε στην ελίτ των αξεσουάρ είναι δια χειρός Virgine Viard, creative director του οίκου Chanel και ήταν βέβαιο ότι θα αποκτήσει φανατικές οπαδούς με το λανσάρισμά της.

Ο οίκος σύστησε τη Chanel 22, την Άνοιξη του 2022, και η ονομασία ακολουθεί όχι μόνο την λογική της τσάντας Chanel 19, που πήρε το όνομά της προς τιμήν του έτους δημιουργίας της, αλλά η αριθμολογία της τσάντας Chanel 22 τιμά επίσης την 100η επέτειο του δεύτερου αρώματος του οίκου, No.22.

 Η τσάντα ενσωματώνει το κλασικό καπιτονέ δέρμα και τη μεταλλική αλυσίδα, αλλά σε ένα πιο cool σχέδιο ενώ διαθέτει επίσης πρακτικά στοιχεία όπως μαγνητικό κουμπί, κορδόνια που σφίγγουν και θήκη. Η τσάντα είναι ιδανική για καθημερινή χρήση δημιουργώντας από μόνη της ultra casual looks.

Με τη συγκεκριμένη τσάντα σε μαύρο χρώμα και χρυσές λεπτομέρειες ολοκλήρωσε το casual chic look της η Δέσποινα Τζιαπούρα. Η γνωστή επιχειρημάτιας είναι λάτρης της μόδας και ειδικά του γαλλικού οίκου καθώς διαθέτει στη συλλογή της αρκετά items με την υπογραφή Chanel.

Σε navy blue, μοβ, λευκό, μαύρο και διαφορετικές αποχρώσεις του ροζ, η Chanel 22 bag είναι η ιδανική επιλογή για να αναβαθμίσετε τα everyday και όχι μόνο σύνολά σας ενώ χάρη στη μεγάλη χωρητικότητά της αλλά και το λειτουργικό της design, είναι ιδανική για όλες τις ώρες της ημέρας.

Tags μόδα, fashion, τασεις μόδας, Trends, chanel, chanel 22, chanel bag 22, δεσποινα τζιαπούρα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9359 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2931 s // Total time: 3.2289 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X