Mini Bags: Η τάση που αγάπησαν fashionistas του νησιού


Mini Bags: Η τάση που αγάπησαν fashionistas του νησιού

Stylish και αρκετά girly

Το trend των mini bags έχει τρομερά πιστούς λάτρεις, από τότε που επανήλθαν στην πρώτη γραμμή της μόδας, γιατί μπορεί να μην είναι οι πιο πρακτικές τσάντες που θα μπορούσε να κρατήσει κανείς αφού συνήθως χωράνε ελάχιστα πράγματα, αλλά σίγουρα είναι super stylish.

Oι πολύ μικρές τσάντες χαρακτηρίστηκαν από το fashion crowd ως star pieces και πλέον αποτελούν must have για όσες ακολουθούν πιστά τις τάσεις. Κορυφαίοι οίκοι και brands, τις έχουν κάνει εδώ και αρκετές σεζόν αναπόσπαστο μέρος των συλλογών τους και κατά συνέπεια μας έχουν δώσει πολλές επιλογές για να επιλέξουμε εκείνη που μας ταριάζει. Πρόκειται για μία τάση που θα μας απασχολήσει και το φθινόπωρο αν και βλέπουμε να γίνεται ξανά μια μεγάλη επιστροφή και των oversized bags. 

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να μην αγαπηθούν και από τις fashionistas του νησιού που πολλές φορές είδαμε να επιλέγουν mini bags για να ολοκληρώσουν τα looks τους. Αποτελούν σύμβολο της less is more προσέγγισης στη ζωή και σίγουρα αν δεν τις αγάπησε ήδη και εσύ θα το κάνεις σύντομα αφού θα σου χαρίσουν ανέση κινήσεων και θα σε κάνουν να αναρωτηθείς γιατί τόσα χρόνια κουβαλούσες τόσα πολλά πράγματα.

Δείτε ποιες fashionistas ολοκλήρωσαν με mini bags τα σύνολά τους στη madamefigaro.cy

Tags mini bags, μόδα, fashion, στυλ, style, τασεις μόδας, Trends


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2492 s (233 Queries.) // Parse time: 0.4205 s // Total time: 2.6697 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X